Ένα iPhone εξολοκλήρου από οθόνη

Deasy @ 28.03.2013
Ένα iPhone εξολοκλήρου από οθόνη

Ένα μελλοντικό iPhone που θα αποτελείται εξολοκλήρου από οθόνη φαίνεται να είναι στα σχέδια της Apple, σύμφωνα με την κατοχύρωση πατέντας που κατέθεσε στον αρμόδιο φορέα των ΗΠΑ (US Patent & Trademark Office). Μέσω αυτής της δυνατότητας, η συσκευή θα είναι σε θέση να απεικονίζει περιεχόμενο και στις δύο πλευρές του, είτε ξεχωριστά, είτε συνεχόμενα σαν μία οθόνη. Όπως αναφέρει το site patentlyapple.com στο οποίο και πρωτοδημοσεύτηκαν τα σχέδια της πατέντας, τα υλικά κατασκευής θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αλουμίνιο, αλουμίνιο και γυαλί ή ακόμα και διάφανο γυαλί, με τη χρήση του οποίου θα μπορούσε να παρέχεται η ψευδαίσθηση απεικόνισης τριασδιάστατου περιεχομένου που θα απεικονίζεται στην μπροστινή και την πίσω πλευρά της οθόνης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συσκευή θα ενσωματώνει την τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών, ενώ θα απουσιάζουν εντελώς τα φυσικά πλήκτρα, οι εντολές των οποίων θα γίνονται μέσω του εντυπωσιακού πάνελ.

Παρά το γεγονός, ότι τα σχέδια που δημοσιεύτηκαν για τη συγκεκριμένη πατέντα της Apple δεν παρουσιάζουν το τελικό προϊόν, αλλά ένα προσχέδιό του, η υλοποίηση και η σκέψη ότι μπορεί και να το δούμε κάποια στιγμή να κυκλοφορεί σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και σχέδια για το φουτουριστικό iPhone θα βρεις εδώ.

IPHONE,SMARTPHONES,ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΟΘΟΝΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home