vivo X90 Pro 5G: Το Flagship Smartphone της vivo, εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο Αισθητήρα Κάμερας της Βιομηχανίας και Φακούς ZEISS, κάνει τη νύχτα... μέρα!

Advertorial @ 26.04.2023
vivo X90 Pro 5G: Το Flagship Smartphone της vivo, εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο Αισθητήρα Κάμερας της Βιομηχανίας και Φακούς ZEISS, κάνει τη νύχτα... μέρα!

Η φωτογραφία είναι στιγμές. Από το χρόνο που περνάς με τα ασγαπημένα σου πρόσωπα, από μια δράση που εξελίσσεται μπροστά σου, από ένα τοπίο που σε συνεπαίρνει, ακόμα και από το πως μπορεί να δένουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια εικόνα, για να δημιουργήσουν ένα τέλειο καρέ.

Σε αυτές τις στιγμές θέλεις ένα smartphone, μία κάμερα που θα μπορεί να τις αποδώσει με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Και αυτό υπόσχεται και κάνει πράξη το νέο flagship smartphone της vivo, X90 Pro 5G.

To Κορυφαίο Φωτογραφικό Smartphone που έχει γνωρίσει η Τεχνολογία επαναπροσδιορίζει την ποιότητα σε ανώτερα επίπεδα, χάρη στο κορυφαίο σύστημα καμερών με το οποίο η vivo φρόντισε να το εξοπλίσει.

Τρεις κάμερες υψηλής ανάλυσης και διαφορετικής εστιακής απόστασης για κάθε φωτογραφικό σενάριο, αισθητήρας ΙΜΧ989 1 ίντσας για να αποδώσει με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια κάθε φωτογραφία, συνεργασία με την Κορυφαία Γερμανική εταιρεία Οπτικό-μετρικών ZEISS, για την επίστρωση των οπτικών, έτσι ώστε να αποδίδουν με τη μέγιστη καθαρότητα κάθε εικόνα και ένας επιπλέον επεξεργαστής εικόνας για να ισχυροποιήσει τους επεξεργαστικούς πόρους της συσκευής στον τομέα του imaging.

H vivo επένδυσε στα πιο καθοριστικά σημεία στον τομέα της φωτογραφίας για να προσφέρει σε κάθε ερασιτέχνη φωτογράφο μια ανεπανάληπτη εμπειρία από smartphone.

Θέλεις να φωτογραφίσεις την Ακρόπολη, το εσωτερικό ενός μουσείου ή της Sagrada Familia, αποδίδοντας όλα τα καλλιτεχνικά στοιχεία και τις τεχνοτροπίες; Κανένα πρόβλημα! Όλα τα παραπάνω στοιχεία φέρνουν στην οθόνη σας μια εικόνα που διακρίνεται σε όλα τα επίπεδα. Σε δυναμικό εύρος, οξύτητα χρωμάτων, λεπτομέρεια, αντίθεση, φωτεινότητα, και βέβαια ανάλυση έως 50MP, αποδίδοντας σε ένα καρέ το μεγαλείο του χώρου που επισκέπτεστε.

Σε ενδιαφέρουν τα πορτρέτα; Άφησε την κορυφαία portrait κάμερα, εστιακής απόστασης 50mm και ανάλυσης επίσης 50MP να αναλάβει δράση. Με το ιδανικό bokeh που αναδεικνύει το πρόσωπο (το δικό σου ή των φίλων σου) και πλήθος μοναδικών φίλτρων της ZEISS που προσφέρουν μια έξτρα καλλιτεχνική πινελιά σε κάθε φωτογραφία.

Θες ένα smartphone που θα μπορεί να αποδίδει τα μέγιστα στη φωτογραφική και βιντεοληπτική απεικόνιση πρωί και βράδυ, σε φωτεινό ή υποφωτισμένο χώρο; Το vivo X90 Pro 5G μπορεί να σου χαρίσει αξεπέραστα ζωντανές νυχτερινές λήψεις με τα εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα φωτοευαισθησίας που διαθέτει η κάμερά του.

Όμως η εξαιρετική πρόταση που έρχεται να προσφέρει το vivo X90 Pro 5G δεν εξαντλείται στη φωτογραφία και το video. Αντιθέτως, επεκτείνεται σε όλα τα στοιχεία που αποτελούν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή ενός smartphone, στα στοιχεία που αφορούν την παραγωγικότητα, την ψυχαγωγία, την εμπειρία συνολικά που περιμένεις από ένα smartphone ναυαρχίδα.

Μια εκπληκτική οθόνη 6,75 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, σου χαρίζει απίθανη εικόνα στην θέαση κάθε είδος περιεχομένου, στις τηλεοπτικές σειρές που στριμάρεις ή κατά τη διάρκεια του gameplay. O υψηλών επιδόσεων επεξεργαστής MediaTek Dimensity 9200 σε συνδυασμό με την μνήμη RAM των 12GB, αλλά και τον πλούσιο αποθηκευτικό χώρο των 256GB θα σου χαρίσουν τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη εκτέλεση κάθε απαιτητικής εφαρμογής ή για τις αποθηκευτικές σας ανάγκες. Όλα τα παραπάνω συνδυαστικά με την μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 4.870mAh έρχονται να χαρίσουν και μια απίστευτα μεγάλη αυτονομία στη συσκευή έτσι ώστε να μη μείνετε από ενέργεια. Σε συνδυασμό με τον ταχυφορτιστή 120W που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς, το vivo X90 Pro 5G σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε απερίσπαστοι, χωρίς δεύτερες σκέψεις για την ενέργεια που καταναλώνετε. Άλλωστε μόλις 10 λεπτά στην πρίζα αρκούν για να φέρουν πίσω το 50% της ενέργειας της μπαταρίας.

Το vivo X90 Pro 5G ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία που πρέπει να λαμβάνει ο χρήστης από ένα premium smartphone. Από τη φωτογραφία και το video μέχρι το gaming, από εφαρμογές παραγωγικότητας μέχρι την αναζήτηση στο Internet, το vivo X90 Pro 5G αποτελεί την ιδανική πρόταση για όλους όσους αναζητούν μια κορυφαία εμπειρία.

VIVO,VIVO X90 PRO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home