To Νέο vivo X90 Pro 5G καταρρίπτει τους Νόμους της Φυσικής και των Οπτικών με την Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης ZEISS

Advertorial @ 31.03.2023
To Νέο vivo X90 Pro 5G καταρρίπτει τους Νόμους της Φυσικής και των Οπτικών με την Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης ZEISS

Συνεργασία με τη ZEISS, έναν από τους πιο γνωστούς οίκους οπτικών στον κόσμο, κορυφαίος αισθητήρας Sony IMX989 1 ίντσας, επεξεργαστής εικόνας V2 chip με ΑΙ λειτουργίες, ένα εντυπωσιακό σύστημα τριπλής κύριας κάμερας για κάθε φωτογραφικό σενάριο.

Το vivo X90 Pro 5G είναι εδώ και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία φωτογραφίας και video στους Έλληνες καταναλωτές.


Φως, περισσότερο Φως, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι!

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές έρχονται να προσφέρουν περισσότερα megapixels από τις συσκευές τους, η vivo με το X90 Pro 5G επενδύει στα πιο ουσιώδη πράγματα στην τέχνη της φωτογραφίας.

Και τι πιο σημαντικό από το φως - ως πρώτο συνθετικό του όρου φωτογραφίας - με τη vivo να επενδύει σε συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο οπτικών στον κόσμο ZEISS πάνω σε αυτήν την πολύ κρίσιμη παράμετρο.

Στο vivo X90 Pro 5G η ZEISS είναι υπεύθυνη για αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους να κάνει: τα Οπτικά! Η κορυφαία επίστρωση T* σε όλο το κύριο σύστημα φακών της συσκευής, μειώνει τις αντανακλάσεις από έντονες πηγές φωτός και αυξάνει τη διαφάνεια (των φακών) για να προσφέρει τις πιο καθαρές εικόνες και τα πιο ρεαλιστικά χρώματα στις φωτογραφίες. Από την άλλη πλευρά, η vivo εξόπλισε το Χ90 Pro με το μεγαλύτερο και κορυφαίων επιδόσεων αισθητήρα για smartphone, IMX989, προκειμένου η κάμερα να μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις φωτιστικές συνθήκες, μέρα… αλλά και νύχτα.

Επικουρικά, το V2 chip, ένας ξεχωριστός επεξεργαστής εικόνας, έρχεται να χαρίσει αρκετούς πόντους ποιότητας στις λήψεις, με τη χρήση ΑΙ λειτουργιών και βελτιωμένων αλγόριθμων για την επεξεργασία των εικόνων. Αντίθεση, δυναμικό εύρος, φωτεινότητα και οξύτητα, όλα δηλαδή τα επιμέρους σημεία που καθορίζουν την ποιότητα μιας εικόνας, είναι σημεία στα οποία υπερέχουν οι φωτογραφίες που προσφέρει το vivo X90 Pro 5G.

Και όχι, το vivo X90 Pro 5G δεν υπολείπεται και στα megapixels, αφού η ανάλυση των 50ΜΡ της κύριας κάμερας, αλλά και του εξαιρετικού portrait φακού, εστιακής απόστασης 50mm, υπερεπαρκούν για να προσφέρουν υψηλή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Ιδιαίτερα ο portrait φακός θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις με το bokeh που προσφέρει για την ανάδειξη των πορτρέτων που θα αποθανατίσετε κάθε στιγμή με το vivo X90 Pro 5G. Στις δύο παραπάνω κάμερες έρχεται να προστεθεί και μία ακόμα, υπερευρυγώνια, για όσους είστε φίλοι της φωτογραφίας street και landscape.

 

vivo X90 Pro 5G: Πανίσχυρη Ναυαρχίδα που αλλάζει την Ιστορία των Smartphones

Όμως δεν είναι μόνο η φωτογραφία που χαρίζει το χαρακτηρισμό ναυαρχίδα στο vivo X90 Pro 5G. Ίσα, ίσα, η νέα πρόταση της vivo ξεχωρίζει για τα κορυφαία του χαρακτηριστικά σε όλα τα επίπεδα.

Από τον υψηλών επιδόσεων επεξεργαστή Dimensity 9200 της MediaTek, αρχιτεκτονικής 4nm και τη μεγάλη μνήμη RAM των 12GB, το vivo X90 Pro 5G διαθέτει τους απαραίτητους επεξεργαστικούς πόρους για να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία. Στο multitasking, στο gaming, στη χρήση εφαρμογών, στην κατανάλωση ενέργειας, το vivo X90 Pro 5G υπόσχεται απαράμιλλη εμπειρία.

Όσο για την ψυχαγωγία, η AMOLED οθόνη 6,75 ιντσών προσφέρει απολαυστική και ξεκούραστη παρακολούθηση ταινιών ή σειρών, κάτω από κάθε συνθήκη. Άλλωστε, τα 1.300 nits μέγιστης φωτεινότητας κάνουν τη χρήση του κινητού πολύ άνετη ακόμα και κάτω και από έντονο φως, ενώ παρέχεται και υποστήριξη HDR10+.

Συνοδευτικά στα παραπάνω, το vivo X90 Pro 5G έρχεται και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, που φθάνει τα 256GB, ο οποίος υπερεπαρκεί για όλα τα video που θα κατεβάσετε ή θα τραβήξετε από την κάμερα του κινητού.

Τα κορυφαία του χαρακτηριστικά συμπληρώνονται με τη μεγάλη μπαταρία των 4.870mAh, η οποία προσφέρει υψηλούς χρόνους αυτονομίας. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 120W (με το φορτιστή να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς), η οποία στην πράξη μπορεί να προσφέρει πλήρη φόρτιση σε ούτε μισή ώρα. Μάλιστα, μόλις 10 λεπτά στην πρίζα είναι ικανά να «γεμίσουν» το 50% της μπαταρίας για να μπορέσετε να χρησιμοποιείτε απερίσπαστοι τη συσκευή στις επόμενες, πολλές ώρες.

Το vivo X90 Pro 5G κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και σας περιμένει να ανακαλύψετε τις εντυπωσιακές του δυνατότητες.

VIVO,VIVO X90 PRO,SMARTPHONES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home