Νέα συνεργασία Vodafone με Visa για ανέπαφες συναλλαγές

Deasy @ 03.04.2015
Νέα συνεργασία Vodafone με Visa για ανέπαφες συναλλαγές

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα Visa (πιστωτική ή χρεωστική) στο ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone και με τη χρήση smartphones για να πληρώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες σε τερματικά ανέπαφων συναλλαγών θα έχουν σε λιγο καιρό οι συνδρομητές της εταιρείας.

Η υπηρεσία αυτή, η οποία απαιτεί Vodafone NFC SIM, θα είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα Android smartphones. Για τη χρήση της υπηρεσίας οι πελάτες θα πρέπει:

- Να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους στην εφαρμογή του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone, όπου θα αποθηκεύονται στην Vodafone NFC SIM με διαφορετικό όνομα από αυτό της κάρτας για λόγους ασφαλείας

- Να επιβεβαιώσουν ότι είναι οι κάτοχοι της κάρτας τους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία πιστοποίησης της Visa (Verified by Visa)

- Να πληρώσουν τοποθετώντας το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό το οποίο δέχεται ανέπαφες πληρωμές

- Να ελέγξουν το ιστορικό πληρωμών μέσω κινητού, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, όπου και αν βρίσκονται.

Οι πληρωμές χρεώνονται αυτόματα από τις επιλεγμένες κάρτες, οι οποίες προστατεύονται με ένα καθορισμένο από το χρήστη 4ψήφιο κωδικό για υψηλότερης αξίας συναλλαγές.

Οι πληρωμές με κάρτες μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone θα εφαρμοστούν στις Ευρωπαϊκές αγορές από το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και μετά.

VISA,ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home