Επίσημα στις 16 Οκτωβρίου τα νέα iPads

Deasy @ 09.10.2014
Επίσημα στις 16 Οκτωβρίου τα νέα iPads

Η πρόσκληση από την Apple στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνει τις σχετικές φήμες πριν από μία εβδομάδα, ότι τα νέα iPad θα παρουσιαστούν στις 16 Οκτωβρίου. Στην πρόσκλησή της η αμερικάνικη εταιρεία δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά (το παράξενο θα ήταν να έκανε) πέρα από την φράση «It's been way too long» που εδώ που τα λέμε δεν βγάζει και πολύ νόημα.

Ωστόσο, η Apple στο event της 16ης Οκτωβρίου είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσει τα νέα tablets της, χωρίς όμως να αναμένεται κάποια έκπληξη σε επίπεδο χαρακτηριστικών. Σε επίπεδο σχεδιασμό σχεδόν όλοι περιμένουν ότι τα νέα μοντέλα δεν θα φέρουν κάτι καινούργιο σε σχέση με τα υπάρχοντα, ενώ αλλαγές αναμένονται σε επίπεδο επεξεργαστή αλλά και την ενσωμάτωση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button της συσκευής.

Στις ανακοινώσεις που αναμένονται εκείνο το βράδυ θα πρέπει να προσθέσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού, OS X Yosemite για όλα τα Mac (Macbooks και iMac) αλλά και τα νέα iMac με καλύτερη οθόνη. Ίσως βέβαια (αν δεν έχει γίνει μέχρι τότε) να ανακοινωθεί και η ημερομηνία λανσαρίσματος της υπηρεσίας πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, Apple Pay.

IPAD,MACBOOK,iMac,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home