Νέα αναβολή στην άφιξη του iPhone 6

Deasy @ 08.10.2014
Νέα αναβολή στην άφιξη του iPhone 6

Άλλη μια εβδομάδα αναμονή θα πρέπει να κάνουν όσοι διψούν να κρατήσουν στα χέρια τους το νέο iPhone 6 και το 6 Plus, καθώς το λανσάρισμά του στην Ελλάδα μετατίθεται για τις 31 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Ως αιτίες για την νέα αναβολή στην άφιξη των δύο συσκευών αναφέρονται (δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση) η αυξημένη ζήτηση των συσκευών στη διεθνή αγορά αλλά και το λανσάρισμά τους στην Κίνα, που πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών των συγκυριών ήταν να δοθεί νέα ημερομηνία για το ξεκίνημα της κυκλοφορίας στην Ελλάδα, όπου ο όγκος παραγγελιών δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πολύ μεγαλύτερες αγορές σε χώρες του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι πάντως, εφόσον ισχύουν οι καινούργιες πληροφορίες, ότι το λανσάρισμα των συσκευών πάει σχεδόν ένα μήνα πίσω από τις αρχικές πληροφορίες που διέρρευσαν κατά την επίσημη παρουσίασή τους στις 9 Σεπτεμβρίου. Τότε, στελέχη από τις ελληνικές εταιρείες εκτιμούσαν ότι στην Ελλάδα θα δούμε το iPhone 6 στις αρχές Οκτωβρίου. Αργότερα, η ημερομηνία μετατέθηκε (χωρίς να υπάρχει ποτέ επίσημη τοποθέτηση, πέραν των αόριστων –σε ένα βαθμό- τοποθετήσεων των εταιρειών κινητής) για τις 24 Οκτωβρίου και σήμερα πλέον γίνεται γνωστό ότι πάμε για μια ακόμα αναβολή.  

IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home