Αυτά είναι τα iPhone 6 και 6 Plus

Ακριβότερα από το iPhone 5S και τα δύο μοντέλα, που αναμένονται στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Deasy @ 09.09.2014
Αυτά είναι τα iPhone 6 και 6 Plus

Επαληθεύοντας σχεδόν όλες τις «φήμες» που είχαμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες, η Apple σήμερα παρουσίασε τα δύο πλέον μεγαλύτερα iPhone, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, στις 4,7 και στις 5,5 ίντσες αντίστοιχα.

Το νέο μοντέλο και στις δυο του εκδόσεις, πέρα από το γεγονός ότι μεγαλώνει σε διαστάσεις, αλλάζει και τη σχεδιαστική προσέγγισή του, υιοθετώντας κυρτές – καμπύλες πλευρές, έναντι των κάθετων πλευρών που είχαμε δει από το iPhone 4 και μετά. Ταυτόχρονα, μειώνεται πολύ το πάχος, καθώς στο iPhone 6 είναι μόλις 6,9 χιλιοστά, ενώ στο iPhone 6 Plus 7,1 χιλιοστά.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών έχουμε και λέμε:

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν Retina οθόνη υψηλής ανάλυσης. Η μόνη διαφορά είναι στην ανάλυση, όπου στο iPhone 6 η ανάλυση φθάνει τα 1334x750 pixels, ενώ στο iPhone 6 Plus έχουμε ανάλυση at 1920×1080.

Νέος επεξεργαστής και στις δύο εκδόσεις, με την Apple να ισχυρίζεται ότι ο A8 επεξαργαστής είναι 25% ταχύτερος από τον πρόγονό του Α7.

Υποστήριξη VoLTE, που μπορεί να προσφέρει και τη μετάδοση των τηλεφωνικών συνομιλιών μέσω δικτύων 4ης γενιάς, προσφέροντας κατ’ επέκταση καλύτερη ποιότητα.

Η ανάλυση της κάμερας παραμένει στα 8 megapixels και στις δύο προτάσεις, όμως η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει προχωρήσει σε αρκετές βελτιώσεις ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών. Ανάμεσα σε αυτές, η αναγνώριση προσώπου, που σύμφωνα με την Apple, υιοθετεί τεχνολογία αντίστοιχη με αυτή των DSLR μηχανών, ώστε να προσφέρει εφάμιλλη ποιότητα. Το iPhone 6 plus θα διαθέτει επιπλέον και σταθεροποιητή εικόνας.  

Η μεγάλη είδηση είναι όμως η υποστήριξη NFC και κατ’ επέκταση της νέας υπηρεσίας mobile πληρωμών Apple pay, που υποστηρίζεται και από τα δύο μοντέλα. Η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη συνεργασίες με πολύ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, πέρα από τη δική της, οι οποίες θα υποστηρίζουν το νέο τρόπο πληρωμών, όταν λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Τα iPhone 6 και 6 Plus θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, χρυσό, γκρι και ασημί και σε τρεις εκδόσεις χωρητικότητας. Έκπληξη είναι το γεγονός ότι η Apple δεν ανακοίνωσε έκδοση στα 32GB, αναφέροντας για τα μοντέλα της εκδόσεις στα 16, 64 και 128GB.

Οι προπαραγγελίες και για τα δύο μοντέλα ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το λανσάρισμα  πάει μία εβδομάδα μετά στις 19 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του deasy, στην παρούσα φάση η Ελλάδα βρίσκεται στο επόμενο κύμα των χωρών, που θα ακολουθήσουν μετά το αρχικό στις 19 Σεπτεμβρίου. Οπότε, λογικά θα το δούμε από κοντά είτε προς τα τέλη του ίδιου μήνα ή στις αρχές Οκτωβρίου πλέον. Αντίστοιχα, οι τιμές αναμένεται να είναι υψηλότερες από αυτές του 5S. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πιο πιθανό σενάριο λέει ότι το iPhone 6 θα είναι από 80 έως 100 ευρώ ακριβότερο από το iPhone 5S. Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα είναι 150 έως 200 ευρώ ακριβότερο.    

IPHONE 6,IPHONE 6 PLUS,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home