Η Epson στη Photokina

Με τις νέες τεχνολογίες εκτυπωτών και βιντεοπροβολέων

Deasy @ 16.09.2014
Η Epson στη Photokina
Ενδεικτική εικόνα από τη δράση της Epson με τους ακροβάτες-χορευτές Morenas do Brasil Capoeria.

Τις νέες τεχνολογίες εκτύπωσης και βιντεοπροβολής αλλά και πλήθος νέων προιόντων για καταναλωτές και επαγγελματίες παρουσίασε στην έκθεση Photokina η Epson.

Από τους επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές και σαρωτές, μέχρι και την ποικιλία επαγγελματικών microlab παραγωγής και τους εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ, η Epson έδειξε περισσότερα από 30 προιόντα στη Photokina. Προϊόντα που έρχονται να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες της σημερινής διαφοροποιημένης καταναλωτικής και επαγγελματικής βιομηχανίας απεικόνισης. Ανάμεσα στα προϊόντα, ιδιαίτερη θέση είχε ο νέος φωτογραφικός Α3 εκτυπωτής SureColour SC-P600.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ευέλικτα και συμπαγή microlabs, να παρακολουθήσουν ζωντανά την ταχεία εκτύπωση απ’ ευθείας σε ύφασμα T-shirt, και να διερευνήσουν πως μπορούν να εκτυπώσουν εικόνες επάνω σε μια γκάμα υλικών για να δημιουργήσουν κατά παραγγελία φωτογραφίες, τέχνη και προιόντα διακόσμησης.

Ταυτόχρονα και με στόχο να απευθυνθεί σε επαγγελματίες φωτογράφους, η Epson συνεργάζεται στη Photokina με το πρακτορείο ψηφιακής διαδραστικής παραγωγής, ORT, την RED Digital Cinema, και τους ακροβάτες-χορευτές Morenas do Brasil Capoeria, για να επιδείξουν τις απαράμιλλες δυνατότητες της σύλληψης και εκτύπωσης πλήρους ανάλυσης σε στιγμιότυπα από κίνηση.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ,PROJECTOR,EPSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home