Διαθέσιμη στην Ελλάδα η συνδρομητική υπηρεσία μελανιών HP Instant Ink

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η συνδρομητική υπηρεσία μελανιών HP Instant Ink

Τη συνδρομητική υπηρεσία αναλώσιμων μελανιών HP Instant Int ξεκίνησε να διαθέτει και στην ελληνική αγορά η HP, προσφέροντας μια νέα εμπειρία εκτύπωσης στους οικιακούς αλλά και εταιρικούς χρήστες εκτυπωτών.

Η υπηρεσία Instant Ink προσφέρει, σύμφωνα με την εταιρεία, δυνατότητα εξοικονόμησης έως και 70%, με το κόστος της συνδρομής να ξεκινάει από 0,99 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο χρήστης. Κάθε πακέτο (από 0,99 ευρώ έως 24,99 ευρώ) αντιστοιχεί και σε συγκεκριμένο αριθμό σελίδων (χωρίς περιορισμούς -κείμενο, φωτογραφία κλπ.). Ειδικότερα:

•           15 σελίδες/μήνα   - €0,99

•           50 σελίδες/μήνα   - €2,99

•           100 σελίδες/μήνα - €4,99

•           300 σελίδες/μήνα - €11,99

•           700 σελίδες/μήνα - €24,99

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το πακέτο τους ή να το ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή - χωρίς συμβόλαιο, ετήσια χρέωση ή δέσμευση - καθώς και να μεταφέρουν αχρησιμοποίητες σελίδες από τον ένα μήνα στον επόμενο. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία Instant Ink εντοπίζει πότε πρόκειται να τελειώσει το αυθεντικό μελάνι και αποστέλλει αυτόματα νέα δοχεία στους χρήστες πριν την εξάντλησή τους.

Επιπλέον της ευκολίας που προσφέρει, το Instant Ink επιτρέπει στους χρήστες να ανακυκλώσουν εύκολα τα δοχεία μελανιών. Η HP συμπεριλαμβάνει την προπληρωμένη ανακύκλωση με την παράδοση του δοχείου, ώστε το χρησιμοποιημένο μελάνι να επιστρέφεται δωρεάν για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση.

Μέσω της πρωτοβουλίας Planet Partners, η HP έχει μέχρι σήμερα ανακυκλώσει περισσότερα από 875 εκατομμύρια δοχεία μελάνης και γραφίτη, ενώ το 80% των νέων αυθεντικών δοχείων μελάνης και το 100% των νέων αυθεντικών δοχείων γραφίτη της HP περιέχουν έως και 45% ή παραπάνω ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η υπηρεσία HP Instant Ink αποτελεί κομμάτι της ομπρέλας του HP+, που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα (εκτυπωτής, συνδρομή για μελάνια, εφαρμογή για smartphone, αλλά και υπηρεσίες βιωσιμότητας και φιλικές προς το περιβάλλον).

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ,HP INSTANT INK,HP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home