Ο Steve Ballmer στους LA Clippers;

Deasy @ 27.05.2014
Ο Steve Ballmer στους LA Clippers;

Την υπόθεση με τον Donald Sterling, ιδιοκτήτη της ομάδας του NBA, Los Angeles Clippers, που αποβλήθηκε δια παντός από το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ, πιθανότατα θα τη γνωρίζεις. Η ομάδα πλέον είναι σε αναζήτηση αγοραστή και αρκετά γνωστά ονόματα είτε από το χώρο του αθλητισμού είτε από τον επιχειρηματικό χώρο δείχνουν διατεθιμένοι να προχωρήσουν στην απόκτησή της. Άλλωστε με τη σκόνη που σήκωσε η υπόθεση του κ. Sterling είναι δεδομένο ότι όποιος προχωρήσει στην αγορά των LA Clippers θα αποκτήσει και πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα, σε σχέση με μια αντίστοιχη κίνηση που θα πραγματοποιούνταν σε «κανονικές συνθήκες».

Τελευταίο και πολύ δυνατό όνομα στη λίστα των υποψηφίων αγοραστών των LA Clippers είναι αυτό του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft, Steve Ballmer, ο οποίος –όπως επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ- συναντήθηκε με τη Shelly Sterling, τη γυναίκα του υπο-αποχώρηση ιδιοκτήτη της ομάδας και ο άνθρωπος που χειρίζεται όπως φαίνεται τις διαπραγματεύσεις.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο προκύπτουν αρκετά ερωτηματικά αν με την ενδεχόμενη απόκτηση των LA Clippers προκύπτει και πιθανότητα μετακόμισης της ομάδας στο Σιάτλ, την πόλη στην οποία ζει ο Steve Ballmer. Για όποιον δεν γνωρίζει, η πρακτική της μετακόμισης ομάδων στο NBA είναι πολύ συνηθισμένη. Πάντως ο Steve Ballmer σε σχετική ερώτηση από τη Wall Street Journal έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η ομάδα.

Εφόσον προχωρήσει η εξαγορά, ο Steve Ballmer δεν θα είναι ο πρώτος άνθρωπος από το χώρο της τεχνολογίας που προχωρά στην αγορά ομάδας του NBA. Δεν θα είναι ούτε καν ο πρώτος άνθρωπος με παρελθόν στη Microsoft, αφού έχει προηγηθεί ο συν-ιδρυτής της αμερικάνικης εταιρείας, Paul Allen, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των Portland Trail Blazers. Επιπλέον, η ομάδα των Dallas Mavericks ανήκει στον γνωστό Mark Cuban.    

STEVE BALLMER,NBA,LA CLIPPERS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home