Χέρι-χέρι Cosmote TV και NBA στη μεγαλύτερη συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα

Deasy @ 17.05.2021
Χέρι-χέρι Cosmote TV και NBA στη μεγαλύτερη συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα

Για τέσσερα ακόμη χρόνια επεκτείνεται η συνεργασία της Cosmote TV με το ΝΒΑ, με τις δύο πλευρές να προχωρούν στη μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για τη μετάδοση των αγώνων της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ στον κόσμο.

Η συμφωνία, που αφορά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη νέα σεζόν και έπειτα επεκτείνει τη συνεργασία των δύο πλευρών πέρα των 10 ετών. Για τη νέα σεζόν και τα αμέσως επόμενα χρόνια η Cosmote TV θα μεταδώσει ζωντανά περισσότερα από 350 παιχνίδια (ανά σεζόν), αποκλειστικά μέσω των καναλιών Cosmote Sport HD. Ο αριθμός αυτός συνιστά μια αύξηση περίπου 100 αγώνων ανά σεζόν, σε ότι ίσχυε μέχρι σήμερα. Οι μεταδόσεις περιλαμβάνουν τους αγώνες της Regular Season (έως 8 αγώνες ανά εβδομάδα) και της primetime ζώνης του Σαββάτου και της Κυριακής, τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα ΝΒΑ Playoffs και τα NBA Finals.

Στο πλαίσιο της εμπορικής συμφωνίας με το NBA οι πελάτες της Cosmote θα μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή το NBA League Pass, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φαν της διοργάνωσης να παρακολουθούν, live και on demand, όλους τους αγώνες της σεζόν.

NBA,COSMOTE TV,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home