Κράτα τη στεγνή…

...τη φωτογραφική μηχανή σου με τις νέες αδιάβροχες θήκες του Getitnow.gr

Deasy @ 30.06.2011
Κράτα τη στεγνή…

Στον απαραίτητο εξοπλισμό του καλοκαιριού συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα και η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σου, για να αποτυπώσεις τις ξέγνιαστες στιγμές των ημερών αυτών. Τι γίνεται όμως όταν θες να επισκεφθείς δύσκολα προσβάσιμες παραλίες ή μερικές από τις καταπληκτικές σπηλιές που θα βρεις στα περισσότερα νησιά μας; Ή φωτογραφίζεις εκείνες τις στιγμές με τα μάτια σου και προσπαθείς να τις κρατήσεις ζωντανές με τη μνήμη σου ή έχεις μαζί σου μια από τις αδιάβροχες θήκες που προσφέρει το Getitnow.

Κατασκευασμένες από αδιάβροχο υλικό και χάρη στο σύνθετο τρόπο κλεισίματος τους, οι θήκες DiCAPac προσφέρουν την απαραίτητη προστασία της ψηφιακής σου μηχανής από το υγρό στοιχείο. Αντέχουν μέχρι 10 μέτρα βάθος (πιο βαθιά δε νομίζουμε ότι θα φθάσεις), ενώ διαθέτουν και λουράκι για την εύκολη μεταφορά τους (ελεύθερο κολύμπι γίνεται με τα δύο χέρια). Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και τύπους, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη φωτογραφική σου μηχανή. Μάλιστα, αν κάνεις και την καλύτερη δυνατή επιλογή θήκης, βάση της μηχανής σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις και υποβρύχιες λήψεις ή βίντεο, δαπανώντας ένα πολύ μικρότερο ποσό σε σχέση με αυτό που απαιτείται για την αγορά μιας υποβρύχιας ψηφιακής κάμερας.

Το κόστος των θηκών DiCAPac κυμαίνεται από 17,90 ευρώ έως 49,90.

 

* Σημείωση: Αμέσως μετά την αγορά σου, κάνε το τέστ στεγανότητας της θήκης (που κάναμε και εμείς) που αναγράφεται και στις οδηγίες χρήσης. Βάλε ένα κομμάτι χαρτί μέσα στη θήκη και βάλτη μέσα σε νερό. Εφόσον το χαρτί βγει στεγνό δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αν όχι, την επιστρέφεις για να πάρεις μια καινούργια.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home