Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα με Public & MediaMarkt

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα με Public & MediaMarkt

Τα Public και η MediaMarkt συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και σου δίνουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις τον παλιό, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα με έναν νέο, ηλιακό. Έτσι, μπορείς να κάνεις eco-νομία, αξιοποιώντας τα οφέλη της ηλιακής ενέργειας.

Εάν είσαι δικαιούχος του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχεις τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις τον παλιό, ενεργοβόρο θερμοσίφωνα με νέο. Η αντικατάσταση του θερμοσίφωνα μπορεί να υλοποιηθεί στην κύρια ή τη δεύτερη κατοικία, όπου θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος, και το ποσοστό της επιδότησης ξεκινά από το 50% και φτάνει μέχρι το 60% της αξίας του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Σημειώνεται πως η αξία της επιχορήγησης διατίθεται με τη μορφή voucher και μπορεί να εξαργυρωθεί όλα τα καταστήματα Public και MediaMarkt ή στα αντίστοιχα websites.

Και επειδή αναζητάς την καλύτερη επιλογή από τους ειδικούς, τα Public και η MediaMarkt σε βοηθούν να επιλέξεις τον κατάλληλο θερμοσίφωνα βάση των αναγκών σου. Αρκεί να επισκεφθείς την εξειδικευμένη σελίδα που έχουν σχεδιάσει για τον σκοπό αυτό. Μέσα από σύντομες και στοχευμένες ερωτήσεις, βρίσκεις τον τύπο θερμοσίφωνα που σε καλύπτει ανάμεσα στα τέσσερα κορυφαία brands ηλιακών θερμοσίφωνων: Sole, Howat, Nobel ή Μαλτέζος. 

Παράλληλα, Public και MediaMarkt παρέχουν μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, προσφέροντας ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής με χαμηλές δόσεις. Ταυτόχρονα, εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να αιτηθείς να πραγματοποιηθεί η απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και η εγκατάσταση της νέας από εξειδικευμένο συνεργάτη των Public και της ΜediaMarkt.

Και για την ανανέωση του θερμοσίφωνα, ο απόλυτος σύμμαχος σου είναι τα Public και η MediaMarkt, όπου θα βρεις ποικιλία σε συσκευές με προηγμένες τεχνολογίες, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες σου, όποιες και αν είναι αυτές!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,PUBLIC,MEDIA MARKT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home