Κωτσόβολος στο σπίτι: νέα υπηρεσία κατ’ οίκον εξυπηρέτησης

Deasy @ 31.05.2023
Κωτσόβολος στο σπίτι: νέα υπηρεσία κατ’ οίκον εξυπηρέτησης

Στα σπίτια των καταναλωτών έρχεται ο Κωτσόβολος, μέσω της νέας υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», όπου έμπειροι σύμβουλοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σου προτείνουν δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σου βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού σου.

Με τη νέα δωρεάν υπηρεσία, το κατάστημα κατά ένα τρόπο μεταφέρεται στο σπίτι με τον καταναλωτή να λαμβάνει πραγματική, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Αρκεί να κλείσει το ραντεβού του με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, είτε online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη - μετακόμιση, ανακαίνιση ή απλώς ανανέωση - η Κωτσόβολος υπόσχεται, μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη, προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο budget. H υπηρεσία «Κωτσόβολος στο Σπίτι» πέραν της συμβουλευτικής, συμπεριλαμβάνει και τα στάδια της αγοράς, του συντονισμού παράδοσης και της εγκατάστασης καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop, προσφέροντας μοναδική εμπειρίας αγοράς, ακόμα και από το σπίτι.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home