Ανακοινώθηκαν τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra

Deasy @ 08.09.2022
Ανακοινώθηκαν τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Apple να ανακοινώνει όχι μόνο τη Series 8 των έξυπνων ρολογιών της, αλλά και ένα ακόμα μεγαλύτερο ρολόι, ειδικών αποστολών, όπως το χαρακτήρισε η ίδια. Το Apple Watch Ultra απευθύνεται στους φίλους της αδρεναλίνης και αποτελεί πλέον την κορωνίδα στο σύνολο των ρολογιών της εταιρείας, τόσο λόγω χαρακτηριστικών όσο και λόγω τιμής.

Ξεκινώντας όμως από το Apple Watch Series 8, η αμερικανική εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές αναβαθμίσεις. Μία εξ’ αυτών αφορά τους δύο νέους αισθητήρες κίνησης, που μπορούν να ανιχνεύσουν μια ενδεχόμενη σύγκρουση κατά τη διάρκειας της οδήγησης, ενώ ένας ακόμα αισθητήρας θερμοκρασίας φέρνει λειτουργίες που απευθύνονται αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό. Ειδικότερα, η Apple επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αισθητήρας μπορεί να μπορεί να εντοπίσει αλλαγές τόσο μικρές όσο 0,1 βαθμούς Κελσίου στη θερμοκρασία του σώματος, η οποία ελέγχεται ανά πέντε δευτερόλεπτα. Η καταγραφή γίνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο ωορρηξίας, που έρχονται να βελτιώσουν τη δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Το Apple Watch Series 8 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης δεικτών υγείας και εκγύμνασης του χρήστη, ενώ αυξημένη είναι και η αυτονομία της μπαταρίας η οποία φθάνει έως και τις 36 ώρες.

Το Apple Watch Series 8 θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ στην τιμή 399 δολάρια για τη GPS έκδοση και στα 499 δολάρια για την έκδοση που υποστηρίζει δίκτυα κινητής.

Όμως τα φώτα της δημοσιότητας κέρδισε μάλλον το Apple Watch Ultra, η νέα πρόταση της αμερικανικής εταιρείας για όσους γυμνάζονται συστηματικά, κοινό που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Garmin με τα δικά της προϊόντα. Για το λόγο αυτό το Apple Watch Ultra προσφέρει μια εντυπωσιακή φωτεινότητα οθόνης που φθάνει τα 2000 nits, ενώ τα κουμπιά και η κορώνα στο πλάι του λειτουργούν και με τη χρήση γαντιών. Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα κινητής, προσφέρει αυτονομία έως και 60 ώρες (σε low mode με απενεργοποιημένα αρκετά χαρακτηριστικά), διαθέτει GPS πολλαπλών ζωνών. Το κουμπί Action προσφέρει απευθείας μετάβαση από το ένα σκέλος στο άλλο για τους αθλητές του τριάλθου, ενώ για τους φίλους του υποβρύχιου ψαρέματος μια νέα εφαρμογή τους παρέχει ζωτικές πληροφορίες, εκτός της ώρας: διάρκεια που βρίσκονται κάτω από το νερό, το βάθος και τη θερμοκρασία.

Το Apple Watch Ultra διαθέτει επίσης μια σειρήνα έντασης 86 ντεσιμπέλ, βοηθώντας τον εντοπισμό σε περίπτωση ατυχήματος. τους άλλους να σας εντοπίσουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Η κυκλοφορία του Apple Watch Ultra θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου με την τιμή να έχει διαμορφωθεί στα 799 δολάρια.

Μαζί με τα δύο παραπάνω μοντέλα η Apple παρουσίασε και τη νέα προσιτή έκδοση Apple Watch SE, η τιμή της οποίας έχει διαμορφωθεί στα 249 δολάρια.

APPLE WATCH SERIES 8,APPLE WATCH ULTRA,SMART WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home