«Πόρτα» στο Truth Social του Ντόναλντ Τραμπ από το Google Play

«Πόρτα» στο Truth Social του Ντόναλντ Τραμπ από το Google Play

Σημαντικές παραβιάσεις της πολιτικής σχετικά με το περιεχόμενο που υποκινεί βία διαπίστωσε στον έλεγχο του Truth Social η Google, διατηρώντας την πλατφόρμα που εμπνεύστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ εκτός του Google Play.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Google, στον έλεγχο της Android εφαρμογής του Truth Social εντοπίστηκε περιεχόμενο που περιλάμβανε απειλές, ενημερώνοντας σχετικά την πλατφόρμα για να το απομακρύνει και να υποβάλει εκ νέου την εφαρμογή για έλεγχο. Όπως ήταν αναμενόμενο έχει ξεσπάσει μια σχετική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, με την πλευρά του Truth Social να αναφέρει ότι η απόφαση για το εάν η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη εναπόκειται στο Google Play Store, ενώ η πλευρά της Google επιμένει ότι εναπόκειται στην ίδια την πλατφόρμα να συμμορφωθεί με τους κανόνες της.

Σχετικά με το θέμα, εκπρόσωπος της Google δήλωσε στο BBC ότι η ενημέρωση της πλατφόρμας έγινε στις 19 Αυγούστου, στην οποία ειδοποιήθηκε για αρκετές παραβιάσεις της πολιτικής. «Η ύπαρξη αποτελεσματικών συστημάτων για την εποπτεία περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες αποτελεί προϋπόθεση των όρων παροχής υπηρεσιών μας για τη δυνατότητα προβολής οποιασδήποτε εφαρμογής στο Google Play" ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι η εταιρεία παρέχει συμβουλές στο Truth Social για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων.

TRUTH SOCIAL,ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home