Το HUAWEI MatePad 11 είναι πολύ περισσότερα από ένα tablet

Advertorial @ 29.09.2021
Το HUAWEI MatePad 11 είναι πολύ περισσότερα από ένα tablet

Γιατί να αγοράσω ένα ακόμα tablet; Είτε έχεις βρεθεί μπροστά σε μια προθήκη ενός καταστήματος τεχνολογίας, είτε σερφάροντας στις σελίδες ενός eshop το παραπάνω ερώτημα σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό σου. Άλλωστε, σπάνια συναντάς κάποια συσκευή που μπορεί να απομακρύνει κάθε συστολή που μπορείς να έχεις για την απόκτησή της.

Όχι πια! Tο νέο HUAWEI MatePad 11 διώχνει άμεσα κάθε πιθανό σύννεφο, κάθε δισταγμό για να το αποκτήσεις. Άλλωστε, το νέο έξυπνο πολυεργαλείο της HUAWEI σου δίνει πίσω πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις από ένα tablet. Διαθέτοντας state of the art τεχνολογία, προσεγμένο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, ολοκαίνουριες λειτουργίες και μια εξαιρετική οθόνη, το MatePad 11 είναι ο τεχνολογικός σύντροφος που θες σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Είτε είσαι μαθητής ή φοιτητής και θες μια συσκευή για τις εργασίες και την ψυχαγωγία είτε εργάζεσαι και χρειάζεσαι ένα ισχυρό μηχάνημα στο σπίτι και το γραφείο, το HUAWEI MatePad 11 μπορεί να σου προσφέρει απλόχερα αυτό που ψάχνεις.

 

Ιδανική λύση υβριδικής εργασίας

Ο χώρος εργασίας δεν περιορίζεται πλέον στα όρια του γραφείου. Πλέον, έχεις τη δυνατότητα να εργάζεσαι και από το σπίτι, από ένα κοντινό καφέ, από ένα co-working space. Είναι must λοιπόν ένα μηχάνημα που θα μπορείς και εύκολα να το μεταφέρεις και θα σου προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά σου.  

Το MatePad 11 τα έχει όλα, ξεκινώντας από την απίστευτη οθόνη του. Υψηλή ανάλυση, εξαιρετική ευκρίνεια αλλά και τον απίστευτο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, που υπόσχεται γρήγορο scrolling σε έγγραφα και sites στα οποία καταφεύγεις για την έρευνά σου. Ανάλογα με την εφαρμογή που έχεις ανοικτή το refresh rate προσαρμόζεται αυτόματα για να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και ταυτόχρονα να σου εξασφαλίσει το μέγιστο χρόνο αυτονομίας.

Αν μάλιστα η δουλειά σου απαιτεί να χρησιμοποιείς διαφορετικές οθόνες, η λειτουργία Multiscreen Collaboration, που διαθέτει το νέο MatePad, επιτρέπει στο tablet να αλληλεπιδρά με τον υπολογιστή με νέους τρόπους. Η λειτουργία Mirror επιτρέπει την προβολή της οθόνης του υπολογιστή στο MatePad, ενώ με την επιλογή Extend Mode το tablet μετατρέπεται σε μια δεύτερη οθόνη του PC, μεγαλώνοντας την επιφάνεια εργασίας σου. Επιπρόσθετα, η ενεργοποίηση του Collaborate Mode θα σου επιτρέψει να μεταφέρεις περιεχόμενο, κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με τον πιο απλό τρόπο.

Όμως οι ανέσεις του MatePad 11 δεν σταματούν εδώ. Η υποστήριξη της έξυπνης γραφίδας HUAWEI M-Pencil θα σου επιτρέψει να κρατάς άμεσα «χειρόγραφες» σημειώσεις κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων ή των αντίστοιχων συναντήσεων στο γραφείο. Μάλιστα, οι σημειώσεις μπορούν άμεσα να μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο, το οποίο μπορείς να επεξεργαστείς και να μοιραστείς άμεσα με τους συνεργάτες σου.

Όπως ίσως θα κατάλαβες το MatePad 11 επιτρέπει το άνοιγμα πολλαπλών παραθύρων στην οθόνη. Η λειτουργία Multi Window σου προσφέρει την άνεση να έχεις ταυτόχρονα ανοικτές έως και τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές, δύο εκ των οποίων ενεργές, ενώ χάρη στο App Multiplier μπορείς να εργάζεσαι ταυτόχρονα σε δύο παράθυρα της ίδιας εφαρμογής. Για παράδειγμα, στο ένα μπορείς να γράφεις ένα email και στο διπλανό να ελέγχεις την αλληλογραφία που έχει προηγηθεί.

Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε και το μαγνητικό πληκτρολόγιο μαζί με το οποίο διατίθεται το HUAWEI MatePad 11. Άμεσης απόκρισης, με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, το πληκτρολόγιο της HUAWEI σου προσφέρει ένα άκρως ρεαλιστικό περιβάλλον εργασίας, που θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη το laptop, στο οποίο δούλευες μέχρι σήμερα.


 

Ένα σύγχρονο εργαλείο παραγωγικότητας και δημιουργικότητας

Το HUAWEI MatePad 11 δεν απευθύνεται μόνο στον σύγχρονο εργαζόμενο. Αντιθέτως, καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες ενός μαθητή ή φοιτητή στο σπίτι για το σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, εκτός της ποιότητας της οθόνης, θα απολαύσεις και τα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου για να οργανώσεις όλο το περιεχόμενό σου και τις εφαρμογές.

Όπως, το Bottom Deck που εμφανίζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς πιο συχνά, αλλά και τα Service Widgets που εμφανίζουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες των εφαρμογών, τα οποία μάλιστα μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπως ακριβώς θέλετε στο καθαρό περιβάλλον που προσφέρει η οθόνη.

Αν από την άλλη πλευρά θες να έχεις πάντα μαζί σου μια επιφάνεια έκφρασης της δημιουργικότητάς σου, το MatePad 11 μπορεί να γίνει ο «καμβάς» σου και η γραφίδα HUAWEI M-Pencil 2ης γενιάς το «πινέλο» και η «πένα» σου. Η αναβαθμισμένη γραφίδα με το απειροελάχιστο χρόνο απόκρισης (μόλις 2ms), τη νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη επιφάνεια της οθόνης σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γραφής και ζωγραφικής.

 

Ψυχαγωγία και χαλάρωση

Ανεξάρτητα που ανήκουμε όμως, όλοι έχουμε δικαίωμα σε μερικές ή περισσότερες στιγμές χαλάρωσης μέσα στην ημέρα. Είναι αυτές οι στιγμές που θα απολαύσεις πολύ περισσότερο την οθόνη του HUAWEI MatePad 11. Η άρτια απόδοση των χρωμάτων, η ευκρίνεια, η πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light και TÜV Rheinland Flicker Free, προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών ή σειρών, χωρίς να κουράζουν το ανθρώπινο μάτι. Ταυτόχρονα, οι φίλοι των παιχνιδιών θα απολαύσουν τον ρυθμό ανανέωσης 120Hz, που υπόσχονται ομαλή απόδοση γραφικών και άκρως ρεαλιστικού gameplay.

Η άριστη εικόνα συνδυάζεται με εξίσου άρτιο ήχο, ολοκληρώνοντας την εμπειρία. Το σύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών, σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζουν γεμάτο και απόλυτα πιστό ήχο.

Το HUAWEI MatePad 11 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και μέχρι τις 16 Οκτωβρίου θα μπορείς να το παραλάβεις με δώρο τη γραφίδα M-Pencil δεύτερης γενιάς, αλλά και το μαγνητικό πληκτρολόγιο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

HUAWEI MATEPAD 11,TABLETS,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home