75 εκατομμύρια 5G iPhones παρήγγειλε η Apple στους προμηθευτές της

75 εκατομμύρια 5G iPhones παρήγγειλε η Apple στους προμηθευτές της

Τουλάχιστον 75 εκατομμύρια 5G iPhones θέλει να έχει έτοιμα η Apple μέσα στο 2020, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Σε αυτό το επίπεδο εκτιμά η αμερικανική εταιρεία τις πωλήσεις των νέων μοντέλων της που θα υποστηρίζουν τα ταχύτερα δίκτυα κινητής μέχρι το τέλος της χρονιάς, μέσα στην οποία αναμένεται να παρουσιάσει επίσης ένα νέο iPad Air, νέα μοντέλα Apple Watch, όπως επίσης και ένα μικρότερο homepod.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η Apple θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα τέσσερα 5G iPhones, με διαφορετικό design και επιλογές σε μέγεθος οθόνης, προσθέτοντας ότι οι πιο προσιτές επιλογές θα εμφανιστούν νωρίτερα στην αγορά από τις αντίστοιχες Pro εκδόσεις.

Αν και δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα ως πωλήσεις πιθανότατα νοούνται οι παραγγελίες συσκευών από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και όχι εκείνες που θα περάσουν στα χέρια των καταναλωτών. Υπενθυμίζεται ότι στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα, δηλαδή στο τελευταίο τρίμηνο του 2019, οι πωλήσεις του iPhone στις διάφορες εκδόσεις του πλησίασαν τις 74 εκατομμύρια συσκευές.

Σύμφωνα με το Bloomberg, στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να φέρει στην αγορά ένα νέο iPad Air, που θα υιοθετεί στοιχεία από την Pro έκδοση, όπως οθόνη από άκρο σε άκρο, το νέο Apple Watch καθώς επίσης και τα πρώτα over ear ακουστικά της, εξαιρώντας εκείνα της Beats, εταιρείας που έχει εξαγοράσει η Apple.  

Όπως είναι προφανές η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του Bloomberg.

IPHONE,5G,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home