Εξαγορά της εφαρμογής καιρού Dark Sky από την Apple

Τέλος το καλοκαίρι η Android έκδοση της εφαρμογής.

Εξαγορά της εφαρμογής καιρού Dark Sky από την Apple

Το δημοφιλές στις ΗΠΑ app μετεωρολογικών προβλέψεων Dark Sky εξαγόρασε η Apple, όπως έγινε γνωστό χθες από τον ίδιο τον αμερικανικό κολοσσό.

Το Dark Sky έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του, χάρη στις προβλέψεις που πραγματοποιεί και σε επίπεδο μικροκλιμάτων (υπερτοπικός καιρός, όπως η ίδια εφαρμογή χρησιμοποιεί ως slogan) με αποτέλεσμα οι προβλέψεις που δίνει στο χρήστη, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή που βρίσκεται, να είναι ιδιαίτερα ακριβείς. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android περιβάλλον όσο και iOS, διαθέτοντας εκδόσεις δωρεάν αλλά και επί πληρωμή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον Ιούλιο του 2020 η εφαρμογή θα πάψει να λειτουργεί στο Android και θα κατέβει από το Play Store, επιστρέφοντας χρήματα σε όσους είχαν κατεβάσει την premium έκδοση. Παράλληλα, η εταιρεία θα πάψει να δέχεται νέες εγγραφές για το API, από developers που χρησιμοποιούσαν τη βάση δεδομένων της για την ανάπτυξη δικών τους εργαλείων. Στο παρελθόν η εταιρεία είχε δεσμευτεί ότι το API θα δεχόταν εγγραφές μέχρι την Άνοιξη του 2021, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει πιστή στη δέσμευσή της.

DARK SKY,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home