Νέες δυνατότητες στην over the top υπηρεσία της Cosmote TV

Νέες δυνατότητες στην over the top υπηρεσία της Cosmote TV

Τρεις μήνες μετά το πρώτο λανσάρισμα της over the top υπηρεσίας της Cosmote TV η Cosmote προχώρησε στην τεχνολογική αλλά και εμπορική αναβάθμισή της, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες και τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, η αποκλειστικά streaming πλατφόρμα της Cosmote TV προσφέρει μία ακόμα επιλογή πρόσβασης καθώς είναι πλέον διαθέσιμη και ως εφαρμογή στις «έξυπνες τηλεοράσεις» της Samsung, με εκείνες της LG και της Sony να έπονται στο προσεχές χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, στις νέες δυνατότητες των χρηστών προστίθεται και εκείνη για download περιεχομένου σε φορητές συσκευές, αρχικά στο οικοσύστημα του Android (smartphones και tablets) και εν συνεχεία σε αυτό του λειτουργικού iOS της Apple. Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να το παρακολουθήσει ο χρήστης ακόμα και αν είναι offline, ενώ η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη -ανάλογα με το πακέτο συνδρομής- για πάνω από 4.000 τίτλους ταινιών, σειρών και εκπομπών μέσα από το δωρεάν on demand περιεχόμενο της Cοsmote TV ή την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών, Movies Club.

Η νέα over the top πλατφόρμα της Cosmote TV είναι όλη πάνω στο Internet, παίζει πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο κινητής ή σταθερής, είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (τηλεοράση, smartphone, tablet) και υιοθετεί ένα προσωποποιημένο περιβάλλον, οικείο σε όσους χρησιμοποιούν ήδη τις μεγάλες διεθνείς τηλεοπτικές πλατφόρμες, όπως το Netflix, το Apple TV κ.α. Με μία όμως μεγάλη διαφορά, στο προτεινόμενο περιεχόμενο συνδυάζονται το on demand με το γραμμικό πρόγραμμα (τα ελεύθερα κανάλια), τα οποία «παντρεύονται» σε ένα ενιαίο περιβάλλον χρήσης.

Ταυτόχρονα με την τεχνολογική αναβάθμιση της υπηρεσίας η Cosmote προχωράει και στον εμπλουτισμό των εμπορικών πακέτων, μέσω των οποίων οι καταναλωτές μπορούν να την αποκτήσουν. Ειδικότερα, η νέα Cosmote TV είναι διαθέσιμη πλέον και μέσα από τα προγράμματα Cosmote Double Pay με TV, σε προνομιακή τιμή. Ειδικότερα, τα συνδυαστικά αυτά πακέτα προσφέρουν Internet από 50Mbps και άνω, σταθερή τηλεφωνική σύνδεση και οποιοδήποτε από τα πακέτα συμβολαίου Cosmote TV (πχ Entry Pack, Full Pack, κ.ά.), τα οποία μέχρι σήμερα πωλούνταν αποκλειστικά ξεχωριστά.

 

COSMOTE TV,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home