Τέλος εποχής στη Disney

Τέλος εποχής στη Disney

Δεκαπέντε χρόνια ήταν επικεφαλής του μεγαλύτερου ονόματος στον κόσμο στον τομέα της ψυχαγωγίας. Με τον Robert Iger στο τιμόνι η Disney εξαγόρασε την Marvel Entertainment, την Lucas Film, την Pixar, την 21st Century FOX, ενώ το τελευταίο του μεγάλο δημιούργημα είναι η υλοποίηση της streaming πλατφόρμας Disney+. O Robert Iger σηματοδότησε μια εποχή, στη διάρκεια της οποίας η εταιρεία στην οποία ηγήθηκε, γιγαντώθηκε ακόμα περισσότερο.

Όμως όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, αυτή η εποχή στο τιμόνι της Disney ολοκληρώθηκε, με τον Robert Iger να αποχωρεί άμεσα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ταυτόχρονα, έχρισε το διάδοχό του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Bob Chapek, μέχρι σήμερα πρόεδρος της Disney Parks, Experiences and Products, της μίας εκ των τεσσάρων θυγατρικών του ομίλου, ο οποίος θα αποτελέσει μόλις τον 7ο CEO στην πολύχρονη ιστορία της Disney.

Έχοντας υπηρετήσει για τόσα χρόνια την Disney δεν θα μπορούσε να φύγει τόσο απότομα από τη Disney. Για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον (μέχρι το Δεκέμβριο του 2021) θα εξακολουθήσει να την υπηρετεί από τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της εταιρείας αλλά και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

DISNEY,ΣΤΕΛΕΧΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home