Ξεκινάει η κυκλοφορία των ακουστικών Samsung Galaxy Buds+

Deasy @ 20.02.2020
Ξεκινάει η κυκλοφορία των ακουστικών Samsung Galaxy Buds+

Ταυτόχρονα με το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Z Flip θα ξεκινήσει η διάθεση και των νέων  ασύρματων ακουστικών Galaxy Buds+ στην ελληνική αγορά, όπως έκανε γνωστό σήμερα η εταιρεία.

Τα νέα ακουστικά αποτελούν αναβάθμιση του περυσινού μοντέλου, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και ευκολία στη χρήση. Όπως σημειώνει η Samsung, το σύστημα 3 μικροφώνων που διαθέτουν τα ακουστικά μπορεί και προσαρμόζεται στο περιβάλλον, χάρη στον ισορροπημένο ήχο της AKG, προσφέροντας πλούσια πρίμα και βαθιά μπάσα, για πεντακάθαρες κλήσεις. Ταυτόχρονα, προσφέρουν τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε ασύρματα Galaxy ακουστικά μέχρι σήμερα.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy Buds+ διαθέτουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για τη λειτουργία φωνητικής αναζήτησης Bixby, τις κλήσεις και την ενεργοποίηση εφαρμογών, όπως το Spotify, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει δικές του εντολές αγγίγματος.

Η ποιότητα του ήχου έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με ένα νέο δυναμικό σύστημα ηχείων 2 δρόμων, ενώ στην καλύτερη εμπειρία συμβάλλει και η λειτουργία Ambient Sound, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ένταση εξωτερικών ήχων.

Η αυτονομία των Galaxy Buds+ έχει αυξηθεί μέχρι και τις 11 συνεχείς ώρες μουσικής ή 22 ώρες, χάρη στη θήκη ασύρματης φόρτισης 270mAh. Σε περίπτωση ανάγκης για έκτακτη φόρτιση, οι δυνατότητες ταχείας φόρτισης μπορούν να εξασφαλίσουν μέχρι και 60 λεπτά μουσικής αναπαραγωγής, μέσα σε τρία μόλις λεπτά με την χρήση ενσύρματης ή ασύρματης φόρτισης ή και με την χρήση της λειτουργίας Wireless PowerShare.

Η συνδεσιμότητα είναι ένα ακόμα δυνατό στοιχείο των νέων ακουστικών. Ειδικότερα, μόλις τα ακουστικά συνδεθούν σε ένα Galaxy smartphone, αυτομάτως διατίθενται σε όλες τις συσκευές του οικοσυστήματος, που είναι συνδεδεμένες στο Samsung λογαριασμό του χρήστη.

Τα Galaxy Buds+ θα διατίθενται από αύριο, 21 Φεβρουαρίου σε λευκό, μπλε και μαύρο χρώμα, στην τιμή των 169 ευρώ. Ωστόσο, αν κάποιος από τους χρήστες σπεύσει αυτήν την περίοδο να προπαραγγείλει τα νέα Samsung S20+ και S20 Ultra θα παραλάβει δωρεάν και τα ακουστικά.  

SAMSUNG GALAXY BUDS+,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home