Τέλος και η Sony από το Mobile World Congress

Τέλος και η Sony από το Mobile World Congress

Όταν την προηγούμενη Παρασκευή η Ericsson ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το Mobile World Congress λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού είχαμε σχολιάσει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται να λειτουργήσει ως το σημείο μηδέν για ένα φαινόμενο ντόμινο που θα παρέσυρε και άλλες εταιρείες.

Το Mobile World Congress, η μεγάλη έκθεση για την αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι σε κρίση και μόλις ένα σαββατοκύριακο μετά, οι αποχωρήσεις από το event έφθασαν ήδη τις πέντε, με τελευταία (μέχρι την επόμενη) εκείνη της Sony πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας κινείται στο ίδιο κλίμα με όλες όσες έχουν προηγηθεί. Η ασφάλεια των υπαλλήλων, των συνεργατών, των πελατών αλλά και των εκπροσώπων Τύπου οδήγησαν την Sony να πάρει τη δύσκολη απόφαση της απόσυρσης από την έκθεση. Επιπλέον, η συνέντευξη Τύπου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Mobile World Congress θα γίνει σε live streaming από το επίσημο YouTube κανάλι της εταιρείας στις 24 Φεβρουαρίου. Σ’ αυτήν την εκδήλωση η Sony θα παρουσιάσει τα προϊόντα που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι και χθες (πριν από την ανακοίνωση απόσυρσης της Amazon) η Ένωση GSMA που διοργανώνει την έκθεση είχε κάνει γνωστό ότι το event θα πραγματοποιηθεί κανονικά, επικαιροποιώντας όμως τα μέτρα ασφάλειας για τους επισκέπτες του. 

MOBILE WORLD CONGRESS,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home