“Κερδίζει έδαφος το ΒΟΧ” ισχυρίζεται η Cosmote

Deasy @ 23.01.2020
“Κερδίζει έδαφος το ΒΟΧ” ισχυρίζεται η Cosmote

Ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση γνωρίζει η νέα υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, BOX, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η Cosmote με σημερινή της ανακοίνωση. Η υπηρεσία BOX λανσαρίστηκε επίσημα πριν από 40 ημέρες, προσφέροντας στους χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας από περισσότερα από 3000 εστιατόρια και καφέ, μεταξύ των οποίων γνωστές αλυσίδες, όπως οι Γρηγόρης, Goody’s, Pizza Fan κ.α.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας, το BOX διακρίνεται για μια σειρά καινούργιων χαρακτηριστικών, όπως η δυνατότητα δημιουργίας γευστικού προφίλ του χρήστη ή το πρόγραμμα επιβράβευσης, που εκτός των εκπτώσεων για την επόμενη παραγγελία, περιλαμβάνει δυνατότητα εξαργύρωσης με δωρεάν ΜΒ από την Cosmote και δωροεπιταγές από γνωστές επιχειρήσεις αλλά και δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας.  

Όπως σημειώνει η σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας αυτά τα προνόμια είναι και οι πιο σημαντικοί λόγοι για τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στο πρώτο διάστημα διάθεσης της υπηρεσίας.

Η υπηρεσία BOX είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογής για φορητές συσκευές (Android, iOS) αλλά και στο ομώνυμο site box.gr.

BOX.GR,DELIVERY,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home