Η Wolt επεκτείνει την παρουσία της στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Η Wolt επεκτείνει την παρουσία της στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Συνεχίζεται η γεωγραφική επέκταση της Wolt στην ελληνική επικράτεια, με το Ρέθυμνο να αποτελεί τη νέα πόλη-προσθήκη, στην οποία είναι διαθέσιμη η εφαρμογή online delivery. Από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, οι κάτοικοι του Ρεθύμνου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις που είναι ήδη διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα, στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από επιλεγμένες επιχειρήσεις λιανικής. Η πρώτη αποκλειστική συνεργασία της Wolt στο Ρέθυμνο θα είναι το δημοφιλές brunch - cafe “Kookoo”.

Ξεκινώντας τη λειτουργία της στο Ρέθυμνο της Κρήτης, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή της επέκταση ανά την Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τις 10 πόλεις στις οποίες οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της Wolt.

O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμα της Wolt στην Ελληνική περιφέρεια. Το Ρέθυμνο και η Κρήτη αποτελούν σημαντικά, στρατηγικά σημεία για την περαιτέρω ανάπτυξη μας και είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουμε στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας παράλληλα οφέλη για τα συνεργαζόμενα καταστήματα και την τοπική αγορά».

WOLT,ΕΛΛΑΔΑ,DELIVERY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home