3 εκατομμύρια ευρώ έχουν αποταμιεύσει οι Έλληνες με Revolut Vault

3 εκατομμύρια ευρώ έχουν αποταμιεύσει οι Έλληνες με Revolut Vault

Την εμπιστοσύνη τους στη νέα υπηρεσία της Revolut, Vault, έχουν δείξει και οι Έλληνες χρήστες, αποταμιεύοντας μέχρι στιγμής ένα συνολικό ποσό αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ. Με τα "Vault" η αλλιώς "Χρηματοκιβώτια" οι πελάτες της Revolut μπορούν να αποταμιεύουν τα ρέστα από τις συναλλαγές τους σε ένα Vault ανά πάσα στιγμή, στρογγυλοποιώντας τις συναλλαγές αυτές, ή ακόμα και προσθέτοντας ένα συγκεκριμένο ποσό οποιαδήποτε στιγμή. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα για γρήγορη αποταμίευση προς ένα στόχο, όπως πληρωμές λογαριασμών, δώρα γενεθλίων η ακόμα και διακοπές.

Από τα στοιχεία της Revolut προκύπτει ότι το πιο δημοφιλές νόμισμα αποταμίευσης των Ελλήνων είναι το ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η βρετανική λίρα. Όμως ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών για κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Ripple  και Litecoin. Είναι ενδεικτικό ότι το συνολικό ποσό των τριών παραπάνω κρυπτονομισμάτων ξεπερνά κατά πολύ τη συνολική αξία των αποταμιεύσεων σε αμερικανικό δολάριο, ένα στοιχείο που δείχνει ότι οι Έλληνες χρήστες δεν «ψάχνονται» μόνο στα παραδοσιακά νομίσματα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι χρήστες της Revolut δημιούργησαν πάνω από 2 εκατομμύρια Vaults με συνολική αξία 150 εκατομμυρίων ευρώ.

REVOLUT,FINTECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home