Νέα έκδοση της εφαρμογής i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Νέα έκδοση της εφαρμογής i-bank Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας

Τις δυνατότητες αλλά και το περιβάλλον της εφαρμογής της για smartphones αναβαθμίζει η Εθνική Τράπεζα, η οποία λάνσαρε την οποία τη νέα έκδοση του app i-bank Mobile Banking. H νέα εφαρμογή κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική τραπεζική εισάγοντας εργαλείο budgeting στο app, μέσα από το οποίο το «κινητό» παρακολουθεί τα έξοδα του χρήστη και τον ενημερώνει για την πορεία του προκαθορισμένου budget του.

Tο νέο mobile banking της Εθνικής Τράπεζας συνδυάζει την ταχύτητα και 24ωρη διαθεσιμότητα της mobile τραπεζικής σε ένα αναβαθμισμένο, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον περιήγησης, με τη νέα λειτουργία προσωπικής διαχείρισης οικονομικών, που δίνει στο χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο στη διαχείριση των εξόδων του.

Η τελευταία έκδοση του i-bank Mobile Banking προσφέρει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του χρήστη, αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών και συνολικά, ώστε ο χρήστης να έχει σφαιρική αντίληψη της οικονομικής του κατάστασης, ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά, πάντα σε περιβάλλον ασφάλειας, χωρίς αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών στο κινητό σας, χωρίς χρεώσεις και με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Πέρα από την καλύτερη επίβλεψη των εξόδων σας, η νέα λειτουργία «έξυπνης» διαχείρισης οικονομικών σάς βοηθάει να αποκτήσετε καλύτερη «εικόνα» για τις συναλλακτικές / αγοραστικές σας συνήθειες γενικότερα, με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Σύντομα, η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί με υπηρεσία άμεσων ειδοποιήσεων (notifications) για την ενημέρωση του χρήστη για εισερχόμενες και εξερχόμενες συναλλαγές του μέσω λογαριασμών και καρτών ή για όταν πλησιάζει τα επιθυμητά όρια εξόδων που έχει θέσει, αλλά και με υπηρεσία μηνιαίων συγκεντρωτικών αναφορών για τα οικονομικά του.

Η τελευταία αυτή έκδοση του Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει μια πλούσια γκάμα δυνατοτήτων στο χρήστη: πληθώρα συναλλαγών, ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών, δανείων ή επενδυτικών προϊόντων, πληροφόρηση για go4more πόντους, οδηγίες προς το πλησιέστερο ΑΤΜ ή το πλησιέστερο κατάστημα Εθνικής Τράπεζας, εμπεριέχονται όλα στις υπηρεσίες της εφαρμογής! Ακόμη και δυνατότητα online εγγραφής στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking άμεσα από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home