Έρχεται κρυπτονόμισμα από το Facebook

Deasy @ 01.03.2019
Έρχεται κρυπτονόμισμα από το Facebook

Πράγμα απολύτως λογικό άμα το καλοσκεφτείς διότι με 2 δισ. κόσμο πάνω στο δίκτυο τι πιο λογικό από το να θέλεις να τους κρατήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο και αν τους δώσεις όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινότητά τους; Μπορεί μεν τα Bitcoin και τα συναφή κρυπτονομίσματα να έχουν το όνομα αλλά δεν έφτασσαν ποτέ τη χάρη των μεγάλων κοινωνικών δικτύων και αυτή τη στιγμή έχουμε σίγουρα το Facebook και το Telegram που σύμφωνα με τους New York Times δουλεύουν τις δικές τους εκδοχές για κρυπτονομίσματα. Φαντάσου να κάθεσαι στο Messenger ή στο Telegram και να μπορείς να στείλεις ή να πάρεις χρήματα με ταχύτητα και χωρίς να χρειάζεσαι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ναι, ξέρουμε, πέρασαν και από το δικό σου μυαλό δεκάδες σκέψεις για το πόσες παρανομίες και πόσες απάτες μπορεί να προκύψουν αλλά από τέτοια προβλήματα είχαμε χορτάσει και πριν τα κρυπτονομίσματα, δεν φταίει το μέσο, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά.

Το Facebook δουλεύει τη δική του έκδοση με μεγάλη μυστικότητα και μάλλον θα το δούμε να κάνει το λανσάρισμα του κρυπτονομίσματός του μέσα στη χρονιά. Φαίνεται πως όσοι έχουν WhatsApp θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για συναλλαγές αλλά δεν ξέρουμε ούτε την έκταση, ούτε την τελική μορφή, ούτε σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση που δεν το θυμάσαι (μιας και δεν είσαι υποχρεωμένος), υπάρχει μία δυνατότητα να στέλνεις χρήματα μέσω Messenger όμως η υπηρεσία είναι περιορισμένη σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία και απαιτεί σύνδεση με την κάρτα σου, πράγμα απολύτως λογικό.

Το ψηφιακό νόμισμα του Facebook θα είναι βέβαια μια άλλη υπόθεση και δεν θα απορήσουμε καθόλου μα καθόλου αν καθιερωθεί για συναλλαγές στο διαδίκτυο, είπαμε 2 δισ. κόσμος είναι αυτός.

Βεβαίως το Facebook δεν είναι ο πλέον έμπιστος συνεργάτης που μπορεί να έχει κανείς σε θέματα απορρήτου και αυτό ίσως να προκαλέσει δεύτερες σκέψεις σε αρκετό κόσμο. Ενδιαφέροντα πράγματα έρχονται...

ΚΡΥΠΤΟ-ΝΟΜΙΣΜΑ,FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home