Στην Apple θέλουν να φτιάξουν το Netflix των παιχνιδιών

Deasy @ 29.01.2019
Στην Apple θέλουν να φτιάξουν το Netflix των παιχνιδιών

Μεγάλη επιτυχία το Netflix και όπως λένε και κάποιοι σοφότεροι από εμάς, η μίμηση είναι μια μορφή κολακείας. H Apple, που λες, θέλει να φτιάξει μία πλατφόρμα παρόμοια με αυτή του Netflix όπου όμως αντί για ταινίες οι συνδρομητές θα παίζουν παιχνίδια.

Φαίνεται πως η εταιρεία έχει έρθει σε επικοινωνία με δημιουργούς παιχνιδιών εδώ και 5-6 μήνες και η υπηρεσία βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Το μοντέλο λειτουργίας φαίνεται πως είναι πολύ απλό: ο χρήστης θα πληρώνει μία μηνιαία συνδρομή για να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένους τίτλους παιχνιδιών. Χρονοδιάγραμμα όμως για εμπορική λειτουργία δεν υπάρχει, αλλά μετά την επιτυχία του App Store και του iTunes δεν θα αποτελούσε έκπληξη μία πλατφόρμα μόνο για παιχνίδια.

Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Microsoft, δια στόματος του επικεφαλής της Σάτια Ναντέλα, χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια φράση για τη δική της video game υπηρεσία που ετοιμάζει. O λόγος για την υπηρεσία Poject xCloud και η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί (τουλάχιστον σε δοκιμαστική έκδοση) μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Δεν θέλουμε να γίνουμε "κακοί" αλλά λίγη περισσότερη πρωτοτυπία από τους μεγάλους της τεχνολογίας θα την περιμέναμε είναι η αλήθεια.

APPLE,NETFLIX,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home