Ακουστικά over ear από την Apple

Ακουστικά over ear από την Apple

Μπορεί εδώ και μερικά χρόνια να της ανήκει η γνωστή για τα σετ ακουστικών εταιρεία Beat, όμως αυτό δεν φαίνεται να αρκεί στην Apple, η οποία θέλει να βάλει και το δικό της «λογότυπο» στη μάχη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Business Insider, η αμερικανική εταιρεία έχει σχεδιάσει ήδη την είσοδό της στο χώρο των ασύρματων over ear ακουστικών, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο ότι το πρώτο προϊόν θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Στο ρεπορτάζ του ΒΙ δεν γίνεται αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που σχεδιάζει η Apple, πιθανολογώντας ωστόσο ότι όπως και τα AirPods έτσι και το νέο σετ που θα παρουσιαστεί θα μπορεί να συνδέεται αυτόματα με οποιαδήποτε Apple συσκευή βρίσκεται στην εμβέλειά του.

Η κίνηση αυτή, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, θα φέρει ένα ακόμα μεγάλο παίκτη σε ένα χώρο με έντονο ανταγωνισμό, στον οποίο δραστηριοποιούνται ήδη εταιρείες σαν τη Sony, τη Bose, τη Sennheiser και άλλες. Όσον αφορά την εκτιμώμενη τιμή πώλησης, ο πήχης έχει τοποθετηθεί πάνω από τα 350 δολάρια, τιμή στην οποία κινούνται και οι περισσότερες premium προτάσεις της αγοράς.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home