Ναι μεν αλλά από το Facebook

Deasy @ 17.10.2018
Ναι μεν αλλά από το Facebook

Όχι δεν θα εκμεταλλευτούμε δεδομένα χρηστών που θα προκύψουν από τη χρήση του Facebook Portal για να στοχεύουμε με διαφήμιση τους καταναλωτές έλεγαν τα στελέχη του Facebook, όταν παρουσίασαν τη συσκευή βιντεοκλήσεων και φωνητικής βοηθού πριν από μερικές ημέρες.

Όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, όπως τουλάχιστον αναφέρει το αμερικανικό site Recode, που φιλοξενεί δήλωση εκπροσώπου του Facebook. Ναι, στη συγκεκριμένη δήλωση επιβεβαιώνεται ότι στο Facebook Portal δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Όπως προσθέτει ο εκπρόσωπος του Facebook, το μεγάλο μπλε δίκτυο θα μπορεί να συλλέγει στοιχεία από τη χρήση του Facebook Portal, όπως η διάρκεια κλήσεων, η επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, η συχνότητα κλήσεων κ.α. τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και για την ενημέρωση των διαφημίσεων που συναντάει ο χρήστης σε όλες τις πλατφόρμες του Facebook.

Προφανώς δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η εξέλιξη. Η διαφήμιση ήταν πάντα το κανάλι εσόδων του Facebook και ένα ακόμα σημείο συλλογής πληροφοριών των χρηστών είναι πάντα χρήσιμο.

FACEBOOK PORTAL,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home