Το Black Friday καταφτάνει με Samsung προϊόντα

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε @ 24.11.2021
Το Black Friday καταφτάνει με Samsung προϊόντα

Black Friday, η ετήσια γιορτή του λιανεμπορίου για ηλεκτρονικά προϊόντα. Φέτος, η γιορτή του Black Friday πέφτει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου με τα καταστήματα να συμμετέχουν με ημέρες προφορών*. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Samsung Galaxy προϊόντα ηλεκτρονικές συσκευές έχουν την τιμητική τους και αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, όπως ένα smartphone ή ένα έξυπνο gadget και πολλά ακόμη μικρά και μεγάλα προϊόντα.

Αν λοιπόν περίμενες μερικούς μήνες ή μέρες για να αποκτήσεις το νέο σου smartphone ή tablet, ένα εκπληκτικό smartwatch ή ασύρματα ακουστικά τώρα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία..

 

Samsung Galaxy Smartphones για κάθε ανάγκη

Ποια Samsung προϊόντα  θα βρεις όμως στη Black Friday; Θέλεις ευελιξία, multitasking, premium υλικά, ένα smartphone που κεντρίζει το βλέμμα με την πρώτη ματιά; Τα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy Z Fold3 (στις εκδόσεις 512GB & 256GB**) και Samsung Galaxy Z Flip3 (256GB & 128GB**) σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να απολαύσεις μια εκπληκτική εμπειρία.

Αν από την άλλη πλευρά θες εξίσου εκπληκτικές επιδόσεις, καθηλωτική οθόνη, δίνοντας προτεραιότητα στις φωτογραφίες και το video Samsung ποιότητας με κλασικό σχεδιασμό, ντυμένο με τα εκπληκτικά υλικά, τότε έχεις μια ακόμα επιλογή: τα smartphones της εντυπωσιακής σειράς Samsung Galaxy S21, αλλά και το Samsung Galaxy S20 FE.

Όμως και η σειρά Samsung Galaxy A είναι παρούσα στη Black Friday με τα μοντέλα Samsung Galaxy A 52s και Galaxy A12 .

 

Τι ισχύει για Samsung Galaxy Tablet και wearables;

Όμως τα smartphones δεν είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές. Αφού μπορείτε να βρείτε και  το Samsung Galaxy Tab A7 Lite και στις δύο εκδόσεις του, WiFi ή LTE. Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite με την οθόνη των 8,7 ιντσών είναι μια κατάλληλη επιλογή για παραγωγικότητα ή ψυχαγωγία, που συνεργάζεται αρμονικά με όλο το οικοσύστημα συσκευών της Samsung.

Στο ίδιο οικοσύστημα ανήκουν βέβαια και τα σύγχρονα Samsung wearables. Smartwatches και ασύρματα ακουστικά που θα σε συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σου. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ώρες τα Samsung Galaxy Watch4 (σε διαστάσεις 40mm and 44mm) και Samsung Galaxy Watch4 Classic (46mm) μετρούν διάφορους δείκτες της φυσικής σου κατάστασης και σου προσφέρουν ενημέρωση για τις επιδόσεις, τις αποστάσεις που διένυσες, τις θερμίδες που έκαψες και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες***. Ένας εξίσου πολύτιμος σύντροφος είναι και τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 με active noise cancelling και εξαιρετική ποιότητα ήχου για να απολαμβάνεις πραγματικά τόσο τα αγαπημένα σου μουσικά τραγούδια όσο και τις τηλεφωνικές σου συνομιλίες. Το νέο smartwatch Samsung Galaxy Watch4 αλλά και τα Samsung Galaxy Buds2  σε περιμένουν στο Black Friday.

Το νέο σου gadget είναι μόλις ένα κλικ μακριά…

 

* Οι προσφορές διαφέρουν ανά προϊόν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) κι ανά κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα επισκεφτείτε το φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής σας. 

**Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

 *** Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

 

BLACK FRIDAY,ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,SMARTPHONES,GADGETS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home