Επιτέλους, κέρδη για το Twitter

Deasy @ 08.02.2018
Επιτέλους, κέρδη για το Twitter

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες το Twitter απέδειξε στο τελευταίο τρίμηνο του 2017 ότι μπορεί να παράγει κέρδη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τα καθαρά κέρδη της έφθασαν τα 91,1 εκατομμύρια δολάρια, ένα αποτέλεσμα που αποτελεί μια σημαντική επιτυχία, ιδιαίτερα αν πάμε πίσω ένα χρόνο, όταν και στα ίδια οικονομικά αποτελέσματα για το 2016 οι ζημίες ξεπέρασαν τα 167 εκατομμύρια. Σε ότι αφορά το τζίρο της εταιρείας, αυτός κυμάνθηκε στα επίπεδα των 731 εκατομμυρίων δολαρίων, 45,5 εκατομμύρια περισσότερα από εκείνα που εκτιμούσαν οι αναλυτές.  

Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας αποδίδονται όχι μόνο στην αναδιοργάνωσή της και το πρόγραμμα περικοπής δαπανών που υλοποίησε αλλά και στην μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων μέσα από την πλατφόρμα της. Τέλος, οι ενεργοί χρήστες του Twitter στο τέλος του 2017 έφθασαν στα 330 εκατομμύρια, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο σε σχέση με το 2016, παρουσιάζουν αύξηση 4%.

Η κερδοφορία του Twitter παρέσυρε και την πορεία της μετοχής στο Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα τις πρώτες ώρες της διαπραγμάτευσής της να παρουσιάζει αύξηση έως και 22%.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home