Επίσημη ανακοίνωση του Skroutz για την εξαγορά του 50% που κατείχε η Dionic

Επιβεβαιώνεται ότι ο πλήρης έλεγχος του περνάει στους ιδρυτές

Deasy @ 08.02.2018
Επίσημη ανακοίνωση του Skroutz για την εξαγορά του 50% που κατείχε η Dionic

Με επίσημη ανακοίνωση της Skroutz AE επιβεβαιώνεται το χθεσινό δημοσίευμα του deasy για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς του 50% που κατείχε η Dionic αλλά και για το ότι ο πλήρης έλεγχος της εταιρείας περνάει στους ιδρυτές της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Skroutz, όπως και η χθεσινή ανακοίνωση της Dionic στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αναφέρει ότι το τίμημα για την εξαγορά του 50% φθάνει τα 10.001.000 ευρώ. Επιπρόσθετα σημειώνει ότι «για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, οι κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Δήμος και Γιώργος Αυγουστίδης, που αποτελούν την ιδρυτική ομάδα της Skroutz Α.Ε., προχώρησαν σε συνεργασία με το fund συμμετοχών Southbridge Europe Mezzanine».

Όπως σημειώσαμε και εμείς χθες, από την έναρξη της διαδικασίας για την πώληση του 50% η διάθεση των τριών ιδρυτών της εταιρείας ήταν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο. Διάθεση η οποία αντικατοπτρίζεται και στη κοινή δήλωσή τους που περιέχεται στην ανακοίνωση. Ειδικότερα, η δήλωση αναφέρει ότι: «Από την ίδρυση της εταιρείας, το όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούμε τις online αγορές μας, και το Skroutz να μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές που είχαμε από την πρώτη ημέρα. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αγοράζουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή. Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας που ιδρύσαμε, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε πολλές από τις υπηρεσίες που χτίσαμε μεθοδικά τα τελευταία χρόνια και να πορευτούμε στο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά, παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους Έλληνες καταναλωτές».

Οι τρεις ιδρυτές του Skroutz: Βασίλης Δήμος, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Γιώργος Αυγουστίδης

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι η Skroutz Α.Ε. συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη στην εγχώρια και διεθνή αγορά, με την ενίσχυση των υπηρεσιών της και την επέκταση των δραστηριοτήτων της, προκειμένου να παραμείνει ένα ηγετικό και ανταγωνιστικό E-commerce brand.

SKROUTZ.GR,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home