Στα 117,5 εκατομμύρια έφθασαν οι συνδρομητές του Netflix

Deasy @ 23.01.2018
Στα 117,5 εκατομμύρια έφθασαν οι συνδρομητές του Netflix

Περισσότερους από 8 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο πρόσθεσε στο τέταρτο τρίμηνο του 2017 το Netflix, την καλύτερη επίδοση που έχει επιτύχει ιστορικά η online πλατφόρμα μέχρι στιγμής, φθάνοντας το σύνολο της βάσης των χρηστών του στα 117,58 εκατομμύρια.

Οι επιδόσεις του Netflix στο τελευταίο τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασαν κατά πολύ προηγούμενες εκτιμήσεις των αναλυτών. Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ το Netflix πρόσθεσε σχεδόν δύο εκατομμύρια νέους χρήστες (1,98 για την ακρίβεια) με τους αναλυτές να έχουν προβλέψει κάτω από 1,3 εκατομμύρια, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, αφού οι νέοι συνδρομητές εκτός ΗΠΑ έφθασαν τα 6,36 εκατομμύρια (5,05 έδιναν οι εκτιμήσεις).

Οι παραπάνω επιδόσεις (αφού σε επίπεδο τζίρου επιδόσεις και εκτιμήσεις δεν είχαν απόκλιση) έφθαναν στην χρηματιστηριακή αγορά, η οποία αντέδρασε άμεσα, με αποτέλεσμα η μετοχή της εταιρείας να παρουσιάζει αύξηση έως και 10%.

Σε ότι αφορά το μέλλον, η διοίκηση του Netflix εκτιμά ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018 θα προσθέσει άλλους 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home