Διπλάσια η χρήση data τις φετινές γιορτές από το δίκτυο της Wind

Deasy @ 10.01.2018
Διπλάσια η χρήση data τις φετινές γιορτές από το δίκτυο της Wind

Σημαντική αύξηση παρουσίασε η κίνηση δεδομένων από το δίκτυο της Wind κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, τo διάστημα από 23/12/2017  – 1/1/2018 η κίνηση μόνο του δικτύου 4G της Wind σημείωσε αύξηση της τάξεως του 180%. Ο όγκος δεδομένων άγγιξε τα 500 ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 85% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ειδικότερα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η κίνηση του Δικτύου 4G σημείωσε αύξηση 180%. Ο όγκος δεδομένων την πρώτη μέρα του χρόνου ξεπέρασε τα 60 ΤΒ  ενώ σημείωσε αύξηση της τάξης του 90 % σε σχέση με πέρσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεγαλύτερη αύξηση όγκου δεδομένων σημειώθηκε σε περιοχές εκτός Αττικής, με την Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη Θράκη να αναδεικνύονται στις περιφέρειες με τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης.  

Εξίσου σημαντική ήταν και η αύξηση του όγκου δεδομένων σε χειμερινούς προορισμούς το τελευταίο δεκαήμερο του 2017, με την Καλαμπάκα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στην αύξηση με ποσοστό 320%.

Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη χρήση data, Facebook, YouTube και Instagram κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Ρίχνοντας μια ματιά στα αντίστοιχα ευρήματα της Cosmote για την ίδια περίοδο βλέπουμε ότι αν και οι ίδιες υπηρεσίες αποτελούν την πρώτη τριάδα, η κατάταξη τους ήταν διαφορετική, με το Instagram να καταλαμβάνει την 1η θέση και το Facebook την 3η.

DATA,MOBILE INTERNET,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home