Διακοπές με απεριόριστα data υπόσχονται οι εταιρείες κινητής

Διακοπές με απεριόριστα data υπόσχονται οι εταιρείες κινητής

Τις προσφορές για τις καλοκαιρινές διακοπές ανακοινώνουν οι εταιρείες κινητής και υπόσχονται απεριόριστα data σε όλους τους χρήστες.

Ειδικότερα, την αρχή έκανε από την προηγούμενη εβδομάδα η Cosmote, προσφέροντας απεριόριστο Internet από το κινητό, με 10,90 ευρώ, στο σύνολο των συνδρομητών της. Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές κινητής Συμβολαίου (οικιακούς και εταιρικούς), Mobile Internet, Καρτοσυμβολαίου, Business Cost Control, Cosmote Neo & Καρτοκινητής, οι οποίοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσω του Cosmote app και του What’s Up app.

Σήμερα ήταν η σειρά της Vodafone και της Nova να απαντήσουν, με την πρώτη να προσφέρει απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες στο σύνολο των συνδρομητών της έναντι 5,90 ευρώ, μέχρι και τις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, οι οποίοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν είτε μέσω του Vodafone App, είτε μέσω του site της Vodafone, είτε με την αποστολή μηνύματος. Ως προς το τελευταίο, οι τρόποι είναι οι εξής:

Για πελάτες συμβολαίου (εκτός οικογενειακών): στέλνοντας Κ στο 1339

Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου: στέλνοντας Ν στο 1339

Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N to 1252

Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς όλοι συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο 10 σανίδες SUP Aquatone για πραγματικό σερφάρισμα.

Η απάντηση της Nova περιλαμβάνει απεριόριστο Internet από το κινητό για 30 ημέρες, έναντι 10,90 ευρώ. Η καλοκαιρινή προσφορά της εταιρείας μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τη Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 και αφορά σε όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές κινητής ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίων Nova.

Και σε αυτήν την περίπτωση παρέχονται τρεις δυνατότητες ενεργοποίησης, Nova App, web ή SMS, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μία φορές από τους συνδρομητές κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Η Nova ενεργοποιεί ανάλογη προσφορά και για τους πελάτες καρτοκινητής, προσφέροντας επίσης απεριόριστα data για 30 ημέρες, έναντι 10,60 ευρώ.

NOVA,DATA,VODAFONE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home