Στους 300.000 χρήστες θέλει να φθάσει η Revolut στην Ελλάδα

To fintech startup βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης country manager για τη χώρα μας.

Στους 300.000 χρήστες θέλει να φθάσει η Revolut στην Ελλάδα

Η εξαιρετική πορεία στην ελληνική αγορά παρά το γεγονός ότι δεν προχωρήσει σε καμία ενέργεια μάρκετινγκ δείχνει να έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Revolut, οι οποίοι θέτουν πολύ ψηλά τον πήχυ για το 2018.

Το fintech startup, το οποίο προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία όσον αφορά το κομμάτι των συναλλαγών με κάρτες και υποστηρίζει και τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων, έχει φθάσει τους 55.000 χρήστες στη χώρα μας, όπως ανέφεραν τα στελέχη της Revolut κατά τη διάρκεια του χθεσινού πρώτου στην Αθήνα RevRally όπως ονομάζονται οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία για τους πελάτες, επιδιώκοντας να δημιουργήσει μία κοινότητα χρηστών και όχι απλά να ανοίγει νέους λογαριασμούς. Σημειωτέον πως η Ελλάδα είναι η 4η μεγαλύτερη αγορά για τη Revolut (μετά τις Βρετανία, Γαλλία και Λιθουανία), ενώ η Αθήνα είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη (μετά το Λονδίνο, το Βίλνιους, το Παρίσι και το Δουβλίνο).

Ο στόχος για το 2018 είναι αφενός η δημιουργία μίας τοπικής ομάδας και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναζήτησης του επικεφαλής αυτής της ομάδας (country manager) με τα στελέχη της Revolut να αναφέρουν χθες στο Deasy.gr ότι υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον. Σημειωτέον πως η αγγελία βρίσκεται στη διεύθυνση www.revolut.com/jobs.

Σε επίπεδο χρηστών, η Revolut θέλει μέχρι το τέλος του 2018 να έχει φθάσει τους 300.000 χρήστες στην Ελλάδα, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός δεδομένου ότι ουσιαστικά μιλάμε για εξαπλασιασμό των υφιστάμενων πελατών.

Επίσης, στα πλάνα για την επόμενη χρονιά είναι το λανσάρισμα ελληνικής έκδοσης της εφαρμογής της Revolut, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει περαιτέρω στην ενίσχυση της πελατειακής βάσης.

Τα πλάνα της Revolut, η οποία θεωρείται από τα πλέον καινοτόμα fintech startups, δεν είναι φιλόδοξα μόνο για την Ελλάδα. Η εταιρεία, η οποία έχει λάβει πρόσφατα χρηματοδότηση 70 εκατ. ευρώ, αναζητά επικεφαλής τοπικών ομάδων σε συνολικά 12 ευρωπαϊκές χώρες και τα σχέδια της περιλαμβάνουν την επέκταση και εκτός Ευρώπης αρχής γενομένης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σιγκαπούρη. Στα πλάνα είναι ακόμη η απόκτηση άδειας χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το λανσάρισμα πολλών νέων υπηρεσιών.

 

REVOLUT,FINTECH,STARTUPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home