Περικοπές στην Microsoft

Deasy @ 06.07.2017
Περικοπές στην Microsoft

Το έχουμε δει αρκετές φορές το ίδιο έργο και θα το ξαναδούμε στο μέλλον. Οι εταιρείες αναδιοργανώνονται και αυτό κατά κανόνα σημαίνει πως κάποιες θέσεις εργασίας θα χαθούν.

Η Microsoft επιβεβαίωσε χθες τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές ημέρες στα αμερικανικά ΜΜΕ για περικοπές, κυρίως στον τομέα των πωλήσεων, με αποτέλεσμα - σύμφωνα με εκτιμήσεις τρίτων- 3.000 άνθρωποι να δουν την πόρτα της εξόδου.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε αριθμούς αλλά έσπευσε να υπογραμμίσει πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας σε άλλες διευθύνσεις. Φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να ρίξει το βάρος της στις υπηρεσίες cloud και πώς αυτές πωλούνται σε καταναλωτές και επιχειρήσεις, οπότε “μοιραία” κάποιες άλλες θέσεις πωλητών της έφαγε η αναδιοργανωτική μαρμάγκα.

Συνολικά η εταιρεία απασχολεί 120.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σχεδόν το 1/3 στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Ρέντμοντ στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον. Γενικότερα, ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας που περιμένουν με ανυπομονησία οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, διότι με την εκκίνηση του μήνα ξεκινά και το νέο οικονομικό έτος το οποίο συνοδεύεται από διορθωτικές κινήσεις που με τη σειρά τους οδηγούν σε απολύσεις.

MICROSOFT,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home