Ευρω-προσλήψεις από την Amazon

Deasy @ 20.02.2017
Ευρω-προσλήψεις από την Amazon

Η Amazon λέει πως θέλει να προσλάβει 15.000 άτομα για πλήρη απασχόληση στην Ευρώπη, ανεβάζοντας το συνολικό δυναμικό στην ήπειρό της σε 65.000 υπαλλήλους.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης πως χιλιάδες ακόμα Ευρωπαίοι θα ωφεληθούν από τις δυνατότητες που θα προσφέρει μέσω των Amazon Web Services, Marketplace και Kindle Direct Publishing, μια (κομψή) υπόμνηση πως οι τεχνολογικές εταιρείες δημιουργούν και έμμεσα οφέλη στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται. Αυτό με τη σειρά του μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν η Ε.Ε. ετοιμάζει καποιου είδους έρευνα για την Amazon, μιας και ήδη ερευνάται για αντιμονοπωλιακές πρακτικές και για φορολογικά θέματα. Με αυτό το σκεπτικό, η ανακοίνωση μπορεί να είναι και μια προσπάθεια εξευμενισμού των ευρωπαϊκών υπηρεσιών πριν συμβούν τα χειρότερα.

Ασε που η Amazon δεν φαίνεται να έχει και το καλύτερο όνομα ως εργοδότης. Παραμονές Χριστουγέννων το μεγάλο γερμανικό συνδικάτο Verdi κάλεσε τους εργαζόμενους σε 3 από τις 9 μονάδες της εταιρείας στη Γερμανία να απεργήσουν με αίτημα καλύτερες αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες για ανυπόφορες συνθήκες εργασίας σε μονάδα της Amazon στη Σκωτία, που έδειξαν πως ο κόσμος της Amazon δεν είναι παραδεισένιος.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,AMAZON,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home