Διακρίσεις για ΟΤΕ και SingularLogic στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2016

Επανεκλογή του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΠΕ ως Αντιπροέδρου Ευρώπης του Executive Committee του WITSA.

Deasy @ 06.10.2016
Διακρίσεις για ΟΤΕ και SingularLogic στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2016
O γενικός διευθυντής του ΣΕΠΕ Γιάννης Σύρος (δεξιά) με τον Vint Cerf στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην Μπραζίλια.

Την τιμητική διάκριση των δύο ελληνικών υποψηφιοτήτων, που υποβλήθηκαν από τον ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας) στο πλαίσιο της διοργάνωσης των WITSA Global ICT Excellence Awards 2016, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στις 4 Οκτωβρίου, στη Μπραζίλια, της Βραζιλίας και οι δύο υποψηφιότητες που διακρίθηκαν στην κατηγορία “Private Sector ICT Excellence Award”, είναι του Ομίλου ΟΤΕ και της SingularLogic. Παράλληλα, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών για το Executive Committee του WITSA της περιόδου 2016 - 2018, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, κύριος Γιάννης Σύρρος, επανεκλέχθηκε, για τρίτη συνεχόμενη φορά, Αντιπρόεδρος του WITSA για την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ βραβεύθηκε για το έργο του Data Center του Ομίλου Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες  σε 28 χώρες. Αντίστοιχα, η SingularLogic διακρίθηκε για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική  συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, που αναλαμβάνει και υλοποιεί από το 1981 έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία, για το Υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψηφιότητες που υποβάλει ο ΣΕΠΕ, διακρίνονται για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση στα WITSA Global ICT Excellence Awards, φτάνοντας συνολικά τα 10 βραβεία, καθώς από το 2006 έως το 2014, βραβεία έχουν λάβει: η Forthnet, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Intralot, η Vodafone, η Cisco Hellas, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Τράπεζα Πειραιώς και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος  Πληροφορικής και Υπηρεσιών, WITSA, αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ’ όλο τον κόσμο, που σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας. Ο ΣΕΠΕ στηρίζει ενεργά τα WITSA Global ICT Excellence Awards, τα οποία απονέμονται ανά δύο έτη, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων, που διαπρέπουν στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΕΠΕ,WITSA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home