Ατμοσφαιρική εικόνα με τη νέα Philips οθόνη 27 ιντσών

Deasy @ 29.10.2015
Ατμοσφαιρική εικόνα με τη νέα Philips οθόνη 27 ιντσών

Μια νέα οθόνη 27 ιντσών που προσφέρει ατμοσφαιρικό φωτισμό ακόμα και όταν είναι κλειστή παρουσίασε η MMD, η εταιρεία που έχει την άδεια χρήσης του ονόματος της Philips σ’ αυτό τον κλάδο.

Η οθόνη διαθέτει βάση τεχνολογίας Ambiglow Plus και εκπέμπει φως πάνω και γύρω από τη βάση που συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης, ενώ το φως είναι διαθέσιμο ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δωματίου.

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους ακόμα και να εναλλάσσεται το χρωματικό φάσμα, ενώ με ρύθμιση του χρονοδιακόπτη μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί αυτόματα για το καλωσόρισμα ή την αφύπνιση και να απενεργοποιηθεί το βράδυ. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επίσης τον συγχρονισμό των χρωμάτων με τη σκηνή που εκτυλίσσεται στην οθόνη.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της συνδυάζεται και με πολύ καλές επιδόσεις, καθώς προσφέρει ανάλυση Full HD, υπερευρεία γωνία θέασης χάρη στην τεχνολογία AH-IPS LCD, ενώ η τεχνολογία Flicker-Free ελαχιστοποιεί φαινόμενα τρεμοπαίγματος.

Η νέα οθόνη διαθέτει επίσης τις καθιερωμένες πλέον τεχνολογίες Philips Smart, όπως SmartContrast (αυτόματης ρύθμισης των χρωμάτων και της έντασης του οπισθίου φωτισμού), Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, SmartImage (προτείνει ρυθμίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται) και SmartResponse (ενισχύει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης της οθόνης).

Η νέα οθόνη Philips 275C5QHGSW/00 θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Νοεμβρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 389 ευρώ.

ΟΘΟΝΕΣ,PHILIPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home