Ο φύλακας – άγγελος των καρτών σας

Το Card Angel είναι μία εφαρμογή για τη δήλωση απώλειας των καρτών μας

Η απώλεια του πορτοφολιού ή μίας τσάντας με προσωπικά αντικείμενα έχει πολλές φορές επιπλοκές που δεν τις φανταζόμαστε. Όπως, για παράδειγμα, ότι πρέπει να καλέσεις όλες τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεσαι προκειμένου να ακυρώσεις τις κάρτες του (πιστωτικές και χρεωστικές) ο «παθών», ο οποίος, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, μάλλον δεν γνωρίζει τους τηλεφωνικούς αριθμούς που πρέπει να καλέσει. Τη λύση στην προκειμένη περίπτωση δίνει το Card Angel, μία εφαρμογή για smartphones και tablets που δημιούργησε μία νέα ομάδα δημιουργών λογισμικού, Hercules Apps & Games. Η ομάδα είναι ελληνική, η εφαρμογή, όμως, αφορά κατ’ αρχήν 6 χώρες (Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες).

 

Τι είναι

To Card Angel προσφέρει μία λίστα όπου υπάρχουν ταξινομημένα ανά χώρα και ανά τράπεζα όλα τα τηλέφωνα των αρμόδιων τμημάτων των τραπεζών για άμεση δήλωση μέσω τηλεφώνου κλοπής ή απώλειας της πιστωτικής σας κάρτας, είτε είσαστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι απλή. Για να δηλώσετε την κλοπή ή απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας επιλέγετε αρχικά το εικονίδιο της χώρας όπου βρίσκεται η τράπεζα. Έπειτα επιλέγετε το εικονίδιο της τράπεζας στην οποία θέλετε να δηλώσετε την απώλεια και αυτόματα η υπηρεσία Card Angel πραγματοποιεί την κλήση προς το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας όπου θα αναφέρετε το συμβάν.

Πολύ σημαντική παράμετρος είναι πως δεν απαιτείται σύνδεση στο Ιnternet προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Το Card Angel είναι διαθέσιμο για συσκευές με iOS, Android αλλά και Windows Phone.

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,MOBILE APPLICATION,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home