Δες τηλεόραση από τον υπολογιστή

Που μπορείς να δεις τηλεόραση, Ελληνική και ξένη.

kostas-kun @ 21.02.2011
Δες τηλεόραση από τον υπολογιστή

Θέλεις να δεις δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια μέσω internet; Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας, τα τοπικά.

Θα γνωρίζεις ήδη ότι ο Ant1 εκπεμπει ζωντανά μέσα από αυτή τη διεύθυνση. Σημαντικό στοιχείο του ιστότοπου είναι ότι μπορείς να βρεις παλιότερες εκπομπές μέσα από το αρχείο του όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι. Μεγάλη αρχειόθηκη διαθέτει και το Mega στη σελίδα του όπου υπάρχουν όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού. Το μόνο στοιχείο που λείπει είναι η ζωντανή μετάδοση.

Ο ΣΚΑΪ επίσης διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας του ζωντανή μετάδοση αλλά και Video On Demand, δηλαδή τη δυνατότητα να μπορεί ο χρήστης να επιλέξει μια εκπομπή που έχει ήδη παιχτεί στο τηλεοπτικό κανάλι να την παρακολουθήσει.

Πλούσιο υλικό βρίσκεται και στο ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ το οποίο θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται. Ο τρόπος αναζήτησης είναι τελείως διαφορετικός από τα προηγούμενα που σου ανέφερα γιατί σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια ταινιοθήκη.

Πως όμως μπορείς να δεις ξένα τηλεοπτικά προγράμματα; Θα σου προτείνω δύο τρόπους, ο πρώτος μέσω ενός προγράμματος και ο δεύτερος μέσω μιας ιστοσελίδας.

Μπορείς να κατεβάσεις το SopCast από εδώ, επιλέγεις ένα από τα δύο link και εγκαθιστάς το πρόγραμμα. Ξεκινώντας εμφανίζεται το κυρίως παράθυρο όπου μπορείς να συνδεθείς είτε ανώνυμα είτε φτιάχνοντας έναν λογαριασμό. Έπειτα κλικάρεις στο σημείο που γράφει Live Channels και εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα δυνατά κανάλια που μπορείς να παρακολουθήσεις.

Για να μπορέσεις να τα ξεκαθαρίσεις καλύτερα σου προτείνω να τα ταξινομήσεις βάση χώρας. Πατώντας το σύμβολο με το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω επιλέγεις το Region. Έπειτα κάνεις διπλό κλικ πάνω στο κανάλι που επιθυμείς και εμφανίζεται στο δεξιό μέρος ένα παράθυρο στο οποίο θα ξεκινήσει να παίζει το πρόγραμμα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το Justin.tv. Πατώντας στο σημείο "Εξερευνήστε" θα σε δυσκολέψει παρά θα σε βοηθήσει οπότε ο καλύτερος τρόπος είναι να αναζητήσεις αυτό που θέλεις να δεις κατευθείαν στο πεδίο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Αν όμως θέλεις να δεις τι επιλογές έχεις μπορείς να δεις ανά κατηγορία στο πάνω αριστερά μέρος στο σημείο που γράφει Live Κανάλια.

Καλή προβολή!

IPTV,WEB TV,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home