Οσκαρικές ταινίες στο hol my TV

Deasy @ 23.02.2012
Οσκαρικές ταινίες στο hol my TV

Με τα βραβεία Όσκαρ ασχολείται η hellas online καθώς στην υπηρεσία hol my TV δημιουργείται ειδική κατηγορία περιεχομένου με ταινίες που κέρδισαν ή ήταν υποψήφιες για ένα από τα γνωστά κινηματογραφικά αγαλματίδια.

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2012 –είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας hol my tv- η θεματική κατηγορία περιεχομένου Hollywood hol video club, με 72 ταινίες που κέρδισαν ή ήταν υποψήφιες για Oscar, αλλά και ταινίες που είναι υποψήφιες στη φετινή τελετή.

Συγκεκριμένα η κατηγορία Hollywood hol video club περιλαμβάνει τρεις ενότητες. Η πρώτη είναι αυτή με τις υποψηφιότητες 2012 και πιο συγκεκριμένες 3 ταινίες που έχουν προταθεί: Transformers 3, Kung Fu Panda 2, Οι Υπηρέτριες. Οι ταινίες είναι σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση και διατίθενται σε 2,99 ευρώ/ενοικίαση για απεριόριστες προβολές σε 24 ώρες.

Η δεύτερη ενότητα αφορά τις βραβευμένες ταινίες: 27 ταινίες που κέρδισαν από τουλάχιστον ένα πολυπόθητο αγαλματίδιο του θείου Oscar, όπως: Forrest Gump (6 Oscars), Ο Πληροφοριοδότης (4), King Kong (5), Τίγρης και Δράκος(4), Traffic (4).

Επίσης, υπάρχει η ενότητα με τις υποψηφιότητες: 36 ταινίες που προτάθηκαν για Oscar, δεν κέρδισαν, αλλά αξίζει να δεις, όπως: Τα Απομεινάρια μιας μέρας (8 υποψηφιότητες για Oscar), Το ματωμένο διαμάντι (5), Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού (5), Ο Νονός 3 (7) 

Τέλος, υπάρχει και η ενότητα με αγαπημένες κλασικές ταινίες που σάρωσαν στα Oscar και έμειναν στην ιστορία, όπως: Ο Νονός 2 (6 Oscars), Η γέφυρα του ποταμού Κβάι (7), Όσα παίρνει ο άνεμος (8).

Οι περισσότερες από τις παραπάνω ταινίες διατίθενται με τιμή 1,99 ευρώ/ενοικίαση.

IPTV,HOL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home