Νέες υπηρεσίες από την Forthnet

3D περιεχόμενο - Δεν είναι προτεραιότητα το VDSL

Νέες υπηρεσίες από την Forthnet

Αρκετές νέες υπηρεσίες ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2012 η Forthnet και το πρώτο δείγμα είναι η μετάδοση του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε 3D.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Forthnet, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους των ΜΜΕ, το πλάνο για το 2012 περιλαμβάνει μεγαλύτερη έμφαση στο 3D περιεχόμενο και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για προβολή ταινιών σε 3D. Επίσης, στα πλάνα είναι και το λανσάρισμα υπηρεσίας Web TV, ενώ υπάρχει και η υπηρεσία Nova On Demand, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Όσον αφορά στο VDSL, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η παροχή συνδέσεων VDSL δεν αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας, αν και εξετάζει τις επιλογές της και δεν αποκλείεται τελικώς να ξεκινήσει να προσφέρει συνδέσεις που θα εκμεταλλεύονται τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Επίσης, για το θέμα της είσοδου της Forthnet στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος (MVNO), η διοίκηση περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο από πλευράς της ρυθμιστικής αρχής για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις της.

Τέλος, μεγαλύτερη έμφαση αναμένεται και στο κομμάτι των δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων. Η Forthnet προσφέρει αυτή τη στιγμή ευρυζωνική σύνδεση μέσω δορυφόρου (satellite broadband) αλλά εντός του 2012 θα ξεκινήσει να προσφέρει και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σε ένα 2play δορυφορικό πακέτο.

WEB TV,VIDEO ON DEMAND,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home