Και τώρα, Huffington TV

Deasy @ 19.01.2012
Και τώρα, Huffington TV

Τη δόξα παραδοσιακών δυνάμεων στα διεθνή ΜΜΕ ζήλωσε η συμπατριώτισσά μας ,Αριάνα Στασινοπούλου, γνωστότερη παγκοσμίως ως Arianna Huffington, που ετοιμάζει να δημιουργήσει ένα 24ωρο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι.

Οι πρώτες πληροφορίες κυκλοφόρησαν το πρωί μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων και δεν έτυχαν κάποιας διάψευσης. Ετσι, το Huffington Post Streaming Network (HPSN) θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου με ειδήσεις αλλά και με ζωντανή κάλυψη των συσκέψεων που πραγματοποιούνται στην αίθουσα σύνταξης της Huffington Post. 

Οπως έχει γίνει γνωστό στο εγχείρημα θα εμπλακούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι οι δημοσιογράφοι της Huffinton Post και το HPSN θα προσφέρει ζωντανή κάλυψη για γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή, τα οποία ακολούθως και μετά από το απαραίτητο μοντάζ θα προβάλλονται σε κάποιο από τα πολλά sites του οργανισμού.

Πολλοί παρομοιάζουν το HSPN με το διαδικτυακό ανάλογο του CNN αν και ελάχιστοι γνωρίζουν πώς θα λειτουργεί και τι πραγματικά θα προσφέρει το νέο εγχείρημα. Ηδη οργανισμοί όπως ηWall Street Journal, οι New York Times και η Guardian έχουν "ανοίξει" τις αίθουσες σύνταξης για το κοινό. Ιδωμεν...

WEB TV,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home