Το ταξίδι στο μέλλον κάνει στάση στο Μαρούσι και είναι δωρεάν!

«Επιβιβάσου» στην έκθεση Thanks to Tech της Κωτσόβολος και ζήσε μία ξεχωριστή εμπειρία από τις πιο σύγχρονες συσκευές και προϊόντα.

Deasy @ 13.11.2018
Το ταξίδι στο μέλλον κάνει στάση στο Μαρούσι και είναι δωρεάν!

Οι ευκαιρίες για να δούμε στην Ελλάδα τι μας φέρνει το μέλλον της τεχνολογίας δεν είναι πολλές. Ναι, μπορεί να ενημερωνόμαστε, να μαθαίνουμε στη θεωρία για προϊόντα και συσκευές που θα δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, να παρακολουθούμε βίντεο με τα πως και τα γιατί, αλλά η δική μας εμπειρία λείπει. Η ευκαιρία της διάδρασης και τελικά της κατανόησης για το πως κάποιες συσκευές και προϊόντα που έρχονται αλλάζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα μας απουσιάζει. Αυτό το κενό καλύπτει τρία χρόνια τώρα η έκθεση Thanks to Tech της εταιρείας Κωτσόβολος.

Το ταξίδι μας στο μέλλον κάνει και φέτος στάση στο Μαρούσι. Εκεί, στον 4ο όροφο του The Mall, σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών όπου μας περιμένουν κάθε μέρα περισσότερα από 200 εξελιγμένα προϊόντα και συσκευές, 50 εκ των οποίων δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά. Τεχνολογικά επιτεύγματα που δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένους. Απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Άλλωστε, τα καλύτερα ταξίδια θέλουν και συνεπιβάτες, τις καλύτερες βόλτες τις κάνουμε με την παρέα μας, τον κολλητό μας, την οικογένειά μας. Και αυτή τη βόλτα στο μέλλον αξίζει να τη μοιραστούμε με τους κοντινούς μας ανθρώπους. 

 

Πλούσιες εμπειρίες για όλους

Στην έκθεση ο καθένας από εμάς θα βρει τη γωνιά του. Αυτή τη μία ή τις πολλές συσκευές που θα αισθανθεί ότι εξελίσσουν τις αισθήσεις του. Από τις τηλεοράσεις ανάλυσης 8Κ, που ανεβάζουν την ευκρίνεια του περιεχομένου σε απίθανα επίπεδα ή τις τηλεοράσεις διπλής όψης 55 ιντσών, μέχρι τα νέας γενιάς αδιάβροχα ηχεία που αψηφούν την βαρύτητα ή ακόμα και το ρολόι στο οποίο μπορούμε να ρυθμίσουμε στιγμιαία το στυλ του ανάλογα με τη διάθεσή μας ή με τα ρούχα που φοράμε.

Μπορούμε να παίξουμε με ένα ρομπότ προγραμματίζοντάς το (όχι δεν χρειάζεται να γράψουμε κώδικα) αλλά και να μυηθούμε στον κόσμο του Star Wars, με τις δράσεις εικονικής πραγματικότητας Star Wars Jedi Challenges VR, όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε εικονικούς εισβολείς.

Η τεχνολογία και η ψυχαγωγία συνδυάζονται άριστα και στις οικιακές συσκευές, καθώς ειδικοί «βοηθοί» μάς υποστηρίζουν για να βρούμε την καλύτερη συνταγή, να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο, αλλά και να εντοπίσουμε τη φρεσκάδα των τροφίμων μας, ενώ ακούμε μουσική από το ψυγείο, ναι… από το ψυγείο μας! Η υποστήριξη έρχεται και στην πλύση με τον αναλυτή υφασμάτων και λεκέδων, που προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείψει και από την οικολογία, καθώς ένας κήπος εσωτερικού χώρου μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μέσα στο σπίτι μας τα μυρωδικά μας (τρέμε Τζέιμι Όλιβερ με τα «φτωχά» γλαστράκια που έχεις στην κουζίνα σου) όποια εποχή τα χρειαστούμε με τρόπο ωφέλιμο προς το περιβάλλον και την υγεία μας. 

Όμως η τεχνολογία στην Thanks to Tech ξεδιπλώνεται και σε προϊόντα εκτός σπιτιού, αφού θα βρείτε και ένα απίθανο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Oι εκπλήξεις για τον επισκέπτη δεν σταματούν εδώ, αφού θα βρει και μια σειρά «παράπλευρων» δράσεων για ξεχωριστές εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις. Ένα Photobooth (φωτογραφικό θάλαμο) 360 μοιρών, μία δραστηριότητα ζωγραφικής για τους μικρούς (το εννοούσαμε όταν λέγαμε ότι απευθύνεται σε όλη την οικογένεια) ή ένα silent party, που σας προσκαλεί να «ακούσετε» τη μουσική του και να ταξιδέψετε στις νότες του, αφήνοντας πίσω σας τους ήχους της πόλης και της καθημερινότητας.

Η έκθεση Thanks to Tech πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου στον 4ο όροφο του The Mall Athens και η είσοδος είναι ελεύθερη για τον επισκέπτη.

Ώρες έκθεσης

Παρασκευή – Κυριακή | 11:00-22:00

Δευτέρα – Πέμπτη | 18:00 – 21:00

Για ομαδικές ξεναγήσεις (Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές ώρες), επικοινωνήστε στο 210 – 2891104.

THANKS TO TECH,ΕΚΘΕΣΗ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home