Ακριβότερο iPhone 6 θέλει η Apple

Deasy @ 14.04.2014
Ακριβότερο iPhone 6 θέλει η Apple

Η απουσία ενός smartphone που μπορεί να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού, σύμφωνα με την Apple, έχει ωθήσει την αμερικάνικη εταιρεία να σκέφτεται την αύξηση της τιμής του iPhone 6, που αναμένεται να παρουσιάσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η πληροφορία για την πρόθεση της Apple προέρχεται από την εταιρεία αναλύσεων Jefferies, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ για την ενδεχόμενη αύξηση του νέου iPhone κατά 100 δολάρια. Η εταιρεία αναλύσεων δεν εξηγεί βέβαια το λόγο για τον οποίο η Apple επεξεργάζεται την ιδέα της παρέα με τις εταιρείες κινητής, οπότε ο πιθανότερος λόγος είναι για να πάρει κλίμα από τις προθέσεις τους και βέβαια θα σχετίζεται και με τις πολυετείς συμφωνίες που έχει πραγματοποιήσει μαζί τους για την επιδότηση της συσκευής με διετές συμβόλαιο συνδρομής.

Όπως μας υπενθυμίζει το Business Insider την ίδια πρόθεση είχε η Apple -και στην οποία επέμεινε- κατά το λανσάρισμα του πρώτου iPad, όταν η αρχική ιδέα ήταν να διατεθεί στα 400 δολάρια, όμως τελικά η συσκευή λανσαρίστηκε με «καπέλο» 100 επιπλέον δολαρίων. Βέβαια, στην περίπτωση του iPhone τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Δεν αναφερόμαστε στην πρώτη συσκευή που θα λανσαριστεί και θα δοκιμαστεί στην αγορά, η ενδεχόμενη αναβάθμιση του hardware δεν δικαιολογεί την αύξηση στην τιμή, ενώ και η ίδια η Apple πρόσφατα –στην αίθουσα του δικαστηρίου για την διαμάχη της με τη Samsung- έχει παραδεχτεί ότι το κοινό πλέον κατευθύνεται σε φθηνότερες επιλογές από την επιλογή του iPhone. Παράμετροι που συνιστούν υψηλό ρίσκο εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόθεση της Apple.    

IPHONE,IPHONE 6,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home