Huawei G6620

Αν δεν μου το πάρετε, θα κάνω απεργεία πείνας.

Ελενίτσα @ 03.10.2011

Αγαπημένε πατέρα & αγαπημένη μητέρουλα,

Βρήκα το κινητό που θέλω να έχω στην τσάντα μου ώστε να μην με ψάχνετε. Το στάμπαρα χτες σε ένα site και πρέπει να το αγοράσουμε άμεσα. Δώστε βάση:

Αυτό το κινητό κάνει τα πάντα, μπορώ να βάλω δύο κάρτες για να μην γκρινιάζετε.. Μια για ασταμάτητο μπλα μπλα με τις φίλες μου και μια με σύνδεση για να είστε ήρεμοι πως δεν θα ξεμείνω ποτέ απο μονάδες.

Μέχρι να φτάσω στο σχολείο μπορώ να ακούω ασταμάτητα μουσική και να μη βαριέμαι! Φαντάσου ότι μπορώ να ακούω ραδιόφωνο αλλά και να φορτώσω τα αγαπημένα μου κομμάτια. Η Κατερίνα στέλνει τραγούδια μέσω Bluetooth στην Τέρι και την Ανδριάννα! Αν μου πάρετε το κινητό αυτό, θα μου στέλνει και εμένα! Άσε που θα κάνω εντύπωση με το τόσο δυνατό του ηχείο και τα αστεία ringtones του!

Εντάξει, iknow, στο σχολείο απαγορεύεται να έχουμε ανοιχτά τα κινητά. Και αν εσύ μια μέρα δεν περάσεις να με πάρεις; Εάν μου στείλεις τη Θεία τη Λίτσα, (οχι please!), δεν πρέπει να το ξέρω; Με καλείς και μου αφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή! Στο διάλλειμα το ανοίγω και χωρίς να χρεωθώ ακούω το μήνυμα! Τέλειο;

Μιας που μου έχετε πάρει ψηφιακή για τις φωτογραφίες μου, δεν χρειάζεται να έχω και την τέλεια camera στο κινητό.. 1,3 MP είναι αρκετά για να κάνω λίγη πλάκα.

Όσο για το Internet, πρέπει πια να το πάρετε απόφαση! Μπαίνω και στο Facebook και στο twitter και στο Yahoo Messenger  και φυσικά στο MSN. Άσε που έχει και e-book reader.. εσείς δεν θέλετε να διαβάζω; Ε, θα διαβάζω βιβλία απο το κινητό.. Αυτό το κινητάκι τα έχει όλα! Εντάξει δεν έχει και 3G να τρέχω σφαίρα, αλλά όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές του, τρέχουν άνετα και με απλό .
Πατερούλη μου, είναι ευκαιρία σου λέω! Πρέπει να το πάρω, θέλω το πορτοκαλί.. Άσε που δεν θα πονέσει και η τσέπη σου, αυτό το μικρό κινητό, που είναι όσο η παλάμη μου και κάνει όλα τα παραπάνω, κοστίζει μόλις 70€!!!

Ε! Μην ξεχάσεις! Βάλε στο καλάθι και μια SD 16GB για να’ μαστε jet!

 

Με αγάπη,

Η 15χρονη κόρη σας.

 

HUAWEI,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home